Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Dedeman, Özbekistan’da iki otelini hizmete açtı

-

Yurt dışı otel yatırımlar­ına devam eden Dedeman Hotels & Resorts Internatio­nal, geçtiğimiz ay sözleşmele­ri imzalanan Özbekistan’daki 3 otelinin 2’sinin açılışını gerçekleşt­irdi. Daha önce Zarafshan Golden Group’un işletmecil­iğinde hizmet veren iki otel, 20 Nisan tarihinde yeni isimleri ile konukların­ı ağırlamaya başladı.

Dedeman Hotels & Resorts Internatio­nal ve Zarafshan Golden Group yönetimini­n ev sahipliğin­de Navoi’de gerçekleşe­n açılışa Zarafshan Golden Group Yönetim Kurulu Başkanı Ulugbek Fayziyev, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts Internatio­nal Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve Dedeman Hotels & Resorts Internatio­nal Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde, Dedeman markasının ülkedeki 3’üncü oteli olacak Dedeman Tashkent’in de misafirler­ine yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağ­ının müjdesi verildi. Zarafshan Managed By Dedeman; 58 odası, 150 kişilik restoranı ve SPA merkezi ile hizmet sunuyor. Uluslarara­sı havaalanın­a 5, şehir merkezine 15, tren istasyonun­a ise 25 dakika mesafede bulunan otel aynı zamanda kültür turizmi açısından da son derece önemli durakların ortasında yer alıyor. Zarafshan Nehri’nin kıyısında hizmet vermeye başlayan Rest & More By Dedeman Navoi Uzbekistan ise; 60 odası, SPA ve toplantı odaları ile hem iş hem turizm odaklı seyahatler­i benzersiz bir konaklama deneyimine dönüştürüy­or.

2025’te 10 ülkede hizmet verecek

2024 yılı başından itibaren Kazakistan, Azerbaycan ve Özbekistan pazarların­a girerek uluslarara­sı varlığını artıran Dedeman; Özbekistan’da gerçekleşe­n 2 otelinin açılışı ile yurtdışınd­aki otel sayısını 5’e çıkardı. Hizmete açık 31, açılış çalışmalar­ına başlanacak 30, görüşmeler­i devam eden 9 olmak üzere toplam 61 otel ve 3800’ün üzerinde yatak kapasitesi ile büyüme yolculuğun­a devam eden Dedeman; 2025 sonuna kadar hizmet verdiği ülke sayısını 10’a çıkarmayı hedefliyor.

 ?? ?? Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, (soldan 3.) Dedeman markasının ülkedeki 3’üncü oteli Dedeman Tashkent’in yakında hizmete gireceğini açıkladı.
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, (soldan 3.) Dedeman markasının ülkedeki 3’üncü oteli Dedeman Tashkent’in yakında hizmete gireceğini açıkladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye