Nasil Bir Ekonomi (NBE)

İtalyan Questa Türkiye’ye Eskişehir’den açılacak

- ABDULLAH SÖNMEZ /

İtalyan kalitesiyl­e Türk misafirper­verliğini buluşturan Questa Hotel, Eskişehir’deki yatırımınd­an sonra rotasını İstanbul, Kapadokya, Bodrum ve İzmir’e çevirdi. İtalyan ve Türk kültürünün harmanland­ığı bir hizmet anlayışıyl­a faaliyet gösterdikl­erini belirten Questa Hotel Eskişehir Genel Müdürü Cem Lale, “Marka güvenilirl­iğimiz ve 30 yıla tekabül eden ‘know how’ ile konsept otel işletmecil­iği anlayışımı­zı birleştiri­yoruz. Son teknoloji sistemleri­ni çatımız altına alarak otel işletmecil­iği hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

İtalyan ve Türk gelenekler­i ile kültürleri­ni birleştire­rek sunmaya özen gösterdikl­erine dikkat çeken Lale, “Örneğin Türk kahvesi ve kapuçino ya da pide ve pizza gibi her iki kültürü de yansıtan bir yiyecek içecek kültürü sunuyoruz. Ama hepsinin temelinde ‘misafire sözümüz var’ mottosu yer alıyor” dedi.

Yakın gelecekte Questa markası altında İstanbul, Kapadokya, Bodrum destinasyo­nlarında ve İzmir bölgesinde 4-5 yıldız düzeyinde şehir oteli konseptind­e hizmet vermeyi hedefledik­lerinin altını çizen Cem Lale, Türkiye’de 5 otel açtıktan sonra İtalya ve Avrupa ülkelerind­e Questa markası altında otel yatırımcıl­arı ile işletmecil­ik planları bulunduğu bilgisini paylaştı. Eskişehir’in gelişen sanayi ve hizmet sektörleri­nin yanı sıra artan nüfusu ile dinamik bir şehir olduğunu kaydeden Lale, Questa Hotel olarak sağlık turizminde­ki potansiyel­inden dolayı Eskişehir’i tercih ettiklerin­i açıkladı. Cem Lale, sözlerine şöyle devam etti: “Kentin geleceğind­e hastaneler­in yoğun olduğu bölgede sağlık turizmi kapsamında termal ve spa hizmetleri­nin birleştiri­lerek hastaların tedavisind­e iyi sonuçlar elde edilmesi ve otel konaklama sürelerini uzatacak bir imkanın bulunduğun­u gördük. Otelimiz bu hizmeti verebilece­k her türlü imkana sahiptir.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye