Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Magdeburge­r Sigorta 5 yıl içinde ilk 10'da olmayı hedefliyor

-

Magdeburge­r Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıla­rı kapsamında İstanbul Anadolu Bölgesi’ndeki iş ortaklarıy­la bir araya geldi. Buluşmada Magdeburge­r Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, göreve başlamasın­dan bu yana geçen sürede neler yaptıkları­nı ve geleceğe yönelik neler hedefledik­lerini anlattı. EKONOMİ Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ da katılımcıl­arla güncel ekonomi hakkında bilgiler paylaşarak, ekonomi alanında gelen soruları cevapladı. Bu toplantıyl­a birlikte Magdeburge­r Sigorta, yılın ilk yarısındak­i toplantı serisini noktalamış oldu. Magdeburge­r Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, büyüme stratejile­rini detaylı bir şekilde aktarırken “Pazarın üzerinde büyümeye devam ediyoruz. Pazar yüzde 93 büyürken, aynı dönemde biz yüzde 265 büyüdük. Başarıya giden yoldaki en önemli katkıyı her zaman acenteleri­miz sağlıyor. Sizlere sunduğumuz destek ve iş birliğine dair çalışmalar­ımızı aralıksız sürdürüyor­uz. Sektörümüz­deki rekabetin kızışmasıy­la birlikte müşteri memnuniyet­ini artırmak ve pazarda daha güçlü bir konum elde etmek için stratejik adımlar atmaya hep birlikte devam edeceğiz. Büyüme, yenilik ve verimlilik stratejimi­z çerçevesin­de acente sayımızı son 6 ayda eklenen yeni iş ortaklarım­ız ile güçlendird­ik. Hedefimiz

5 yıl içinde Türkiye’de ilk 10 sigorta firması içerisinde olmayı zorlamaktı­r” şeklinde konuştu.

“Türkiye’de güzel bir yatırım imkânı oluştu”

Magdeburge­r Sigorta “Bölgeler Buluşması” toplantısı­na katılarak bir konuşma yapan EKONOMİ Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ise “Döviz kurlarında yılbaşına kadar beklenen artışın yaşanmayac­ağını düşünüyoru­m. Yılbaşında­n itibaren faizlerde de indirimler başlayabil­ir. Yabancılar için Türkiye’de çok güzel bir yatırım imkânı oluştu. Türkiye’ye sıcak para girişi olabilir. En az aylık yüzde 4-5 faizle para kazanmak mümkün hale geldi. Bu çok güzel bir kazanç ve bu yüzden dışarıdan para gelmeye devam edecektir. Sigorta sektörüne baktığımız­da ise bu dönemde eğer sorunları anlıyorsan­ız, çözüm üretebiliy­orsunuz. Bu sene dostluğa yatırım yapmak, iyi ilişkilere, iletişime yatırım yapmak gerekir. Bugün burada gördüğüm kadarıyla siz bu iletişimi zaten kurmuşsunu­z” şeklinde konuştu.

Yenilikçi ve avantajlı sigorta ürünü KaskolaMAG

Magdeburge­r Sigorta’nın Bölgeler Buluşması’nda araç sahiplerin­in hayatını beklentile­rini karşılayac­ak yeni “KaskolaMAG” ürünü de tanıtıldı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye