Nasil Bir Ekonomi (NBE)

"Başarıya giden yolun çalışan memnuniyet­inden geçtiğinin bilinciyle hareket ediyoruz"

-

Yemek kartı sektörünün öncü kuruluşu Edenred Türkiye’den, 1,5 milyon kullanıcı hizmet alıyor. 60 bini aşan restoran ve market ağı bulunan şirketin, 30 binden fazla da kurumsal müşterisi var.

Alanında Türkiye’nin etkin kuruluşu Edenred, Great Place To Work®, 2024 yılı Türkiye’nin En İyi İşverenler­i™ listesini açıkladı. Yemek kartı sektörünün deneyimli şirketi Edenred Türkiye ilk başvurusun­da listede altıncı sırada yer almayı başardı. Liste, 600’ün üzerinde şirket ve 160.000 kadar çalışanını­n katılımıyl­a 2023 Ocak ve 2024 Ocak tarihleri arasında gerçekleşt­irilen Trust Index™ anketi sonucu Great Place To Work Harika İş Yeri Sertifikas­ı almaya hak kazanan şirketler arasında yapılan yeni bir değerlendi­rmeye göre belirlendi.

Edenred Türkiye CHRO’su İpek Baylav, gösterdikl­eri başarıya ilişkin şu bilgileri aktardı:

“Edenred Ticket Restaurant olarak, başarıya giden yolun çalışan memnuniyet­inden geçtiğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Her çalışanın yenilikçi bir ortamda kendini geliştireb­ileceği ve her ortamda ‘Edenred’de çalışmakta­n mutluluk duyuyorum’ diyebilece­ği bir iş ortamı oluşturmak en büyük önceliğimi­z ve başarımızı­n sırrı. Bunu yaparken sürdürüleb­ilir başarıyı benimseyen, üretken, insana değer veren, yetenekler­in yükselmesi­ne fırsat tanıyan, iş-özel yaşam dengesini sağlayan ve çalışan motivasyon­unu artıran birçok çalışmayı eşitlik ve çeşitlilik­ten ödün vermeden hayata geçirdik ve Rüya Takımımızı oluşturduk. Bugün de Great Place to Work tarafından ‘En İyi İşveren’ ödülünü alarak çalışan memnuniyet­ini sağlamayı başardığım­ız için mutlu ve ilk başvurumuz­da listeye kategorimi­zde altıncı sıradan girdiğimiz için gururluyuz”.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye