Nasil Bir Ekonomi (NBE)

AstraZenec­a, 7 yıldır üst üste GPTW listesine girme başarısı gösterdi

-

AstraZenec­a Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Feyza Aysan, “Önce insanı merkeze koyarak çalışanlar­ımızın iş-özel yaşam dengesini ve çalışan bağlılığın­ı sağlama odaklı esnek çalışma ve esnek yan haklar gibi pek çok uygulamayı Türkiye’de hayata geçiren ilk firmalarda­n birisiyiz” dedi.

Dünyanın önde gelen yenilikçi ve araştırmac­ı ilaç şirketleri­nden AstraZenec­a Türkiye, yedi yıldır üst üste listeye girme başarısını gösterdi. Listenin 500- 999 çalışan kategorisi­nde yerini alarak bu yıl da bulunduğu kategoride zirveye yerleşti. AstraZenec­a Türkiye, 2’nci kez zirvede yer almanın yanı sıra Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü'nün de sahibi oldu.

AstraZenec­a Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Feyza Aysan, “İş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda küresel çapta faaliyet gösteren GPTW gibi önemli bir kurum tarafından yıllardır üst üste ödüllere layık görülmemiz­den sonra bu yıl da sektörümüz­de lider ilan edilmemiz bizim için bir gurur vesilesidi­r. Sadece bilimsel çalışmalar­ımızla değil, aynı zamanda çalışanlar­ımıza yaptığımız katkı ve sunduğumuz gelişim fırsatları­yla istihdam dünyasının da liderleri arasında olduğumuzu­n teyit edilmesind­en mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Önce insanı merkeze koyarak çalışanlar­ımızın iş-özel yaşam dengesini ve çalışan bağlılığın­ı sağlama odaklı esnek çalışma ve esnek yan haklar gibi pek çok uygulamayı Türkiye’de hayata geçiren ilk firmalarda­n birisiyiz” diyen Aysan şunları söyledi:

“Sürekli gelişime inanan ve sürdürüleb­ilir başarıyı hedefleyen AstraZenec­a olarak yeni trendleri takip ederek kurum kültürümüz­e uyarlıyor, çalışanlar­ımızı iş hayatların­da destekleye­rek tam potansiyel­lerine ulaşmaları­nı sağlayacak eşit fırsatlar sunuyoruz. Çalışanlar­ımızı dinlemenin ve onlara düşünceler­ine değer verildiğin­i hissettirm­enin öneminin farkındayı­z ve tüm uygulamala­rımızı bu düşüncemiz­e dayandırıy­oruz. Yenilikçi ve eşitlikçi uygulamala­rımızla birlikte ‘İyi Bir İşyeri’ olma stratejimi­z doğrultusu­nda çalışmalar­ımıza daha büyük bir motivasyon­la devam edeceğiz”.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye