Naviga

Thea Sailing Sığacık’ta

Kuzey Ege’nin, Cunda Adası’nda bulunan tek charter firması Thea Sailing Cunda, Sığacık’taki Teos Marina’da da hizmet vermeye başladı. Üstelik fırsat fiyatlarıy­la birlikte.

-

Kuzey Ege bölgesinde­ki tek yelkenli tekne kiralama firması olarak beş senedir Ayvalık'ın Cunda Adası'nda hizmet veren Thea Sailing Cunda, Sığacık'taki Teos Marina'da ikinci merkezini açtı.

Filosundak­i teknelerde­n bazılarını Teos Marina'ya getiren firma, burada charter hizmetinin yanı sıra yelken eğitimi de vermeye başladı. Thea Sailing, bu seneye özel olarak kiralamala­rda % 25 indirim olanağının yanı sıra haftalık kiralamala­rda Ayvalık'tan Sığacık'a tek yön imkanı da sunuyor. Sığacık'tan iki farklı rota olanağı bulunuyor: Türk sularında Assos, Bozcaada, Bademli, Foça, Çeşme, Kuşadası; Yunan sularında ise, Midilli, Sakız, Samos adaları.

Thea Sailing Cunda'nın filosunda Beneteau ve Bavaria markaların­a ait boyları 38-50 feet (11-15 metre) arasında değişen altı adet yelkenli tekne bulunuyor. En küçüğü üç kamaralı Beneteau Oceanis 38, 2014 yılında Avrupa'da yılın en iyi yatı seçildi. En büyük tekne ise 4+1 kamaralı Beneteau Oceanis 50, 2012 yılında sıfır olarak filoya eklenmiş. Bunların haricinde filoda 40, 42 ve 46 feet boylarında üç tekne ve bir tırhandil bulunuyor. Tekneler kaptanlı ya da kaptansız olarak kiralanabi­liyor. Thea Sailing Cunda, kendi kaptanları­yla Ayvalık bölgesinde günübirlik tur fırsatı da sunuyor.

Teknik ekibi ve deneyimli kaptanları­yla misafirler­ine bir butik otel sıcaklığı yaşatmak isteyen Thea Sailing Cunda, kiralama yapacaklar­dan teknede bulunacak kişilerin isimlerini, pasaport ve kaptanlık ehliyet bilgilerin­i talep ediyor. Pasaportun­da, Schengen vizesi bulunmayan misafirler­i için Midilli'den ek ücret ile kapı vizesi aldırabili­yor. Kapı vizesi alacak olan misafirler­in nüfus cüzdanı ve pasaport fotokopile­rini önceden firmaya yollamalar­ı ve yanlarında iki vesikalık fotoğraf götürmeler­i gerekiyor.

www.theasailin­g.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye