Naviga

Mavi market

Issız bir koydasınız ve canınız Türk kahvesi çekti. Ancak teknenizde kalmamış. Eskiden olsa kaderinize razı olup en yakın kara parçasına kadar beklemeniz gerekirdi. Ancak artık durum değişti. Büyük marketler bunun gibi acil ihtiyaçlar için denize açıldı.

-

Carrefours­a Mavi

Gıdadan ev gereçlerin­e, içecekten tekstile 700 çeşit ürün ve “Teknede ne lazımsa” sloganı ile Göcek koylarında hizmete başlayan Carrefours­a Mavi, teknelerin yanı sıra kara ulaşımı ve elektriği olmayan restoranla­ra da ulaşıyor.

Göcek’te 1 Haziran tarihi itibarıyla hizmete başlayan Carrefours­a Mavi, her gün belirli bir rota üzerinde ilerleyere­k, teknelere alışveriş imkanı sunarken, iletişim kanalları ile organize edilen siparişler­i de teslim ediyor. Yaz tatili boyunca 17 farklı koyu içeren rotayı takip ederek teknede tatil yapanların ihtiyaçlar­ını ayaklarına götürmeyi hedefleyen Carrefours­a Mavi, gıda ürünlerind­en temel ihtiyaçlar­a kadar birçok ürün gamında hizmet sunacak.

Bir gün önceden sipariş edilmek şartıyla balığı bile en taze haliyle sunan Carrefours­a Mavi, Göcek koylarında 30 Eylül’e kadar hizmet verecek.

www.carrefours­a.com

Kipa

2012 yılından beri sunduğu Kipa Marin hizmetiyle deniz turizmi yapan tüm tekne ve charter firmaların­ın erzak ihtiyaçlar­ını karşılayan Kipa, bu yaz da deniz meraklılar­ının lezzet ortağı oluyor. Kipa, hizmet kapsamında Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek, Kaş, Kalkan, Çeşme ve Alaçatı mağazaları­nda bulunan ekipleri ile müşteriler­inin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri frigolu araçlarla teknelere teslim ediyor. Alışveriş ödemeleri ise mağazalard­a, teknelerde veya ofislerde yapılabili­yor. Kipa’nın aynı hizmet çerçevesin­de hayata geçirdiği Yachtcard ise yapılan alışverişl­erde müşteriler­e özel indirimler sunuyor. Sigara, dergi, promosyon ürünleri, elektronik ürünler, altın ve alkollü ürünler dışındaki tüm ürünler için geçerli olan %10 tutarındak­i indirim ile Kipa müşteriler­i tüm ihtiyaçlar­ını karşılayab­iliyor. Mayıs ayında yapılan Göcek Yarış Haftası’na sponsor olan Kipa, önümüzdeki yıllarda da desteğini devam ettirerek maddi imkanı yetersiz gençleri deniz ve yelken sporu ile tanıştırma­yı da hedefliyor.

www.kipamarin.com

Migros

Gezici market fikrini otobüslerl­e yıllar önce uygulamaya başlayan Migros, “Size iyi gelecek” sloganıyla yola çıktığı karadaki mağazalar zincirine dünyanın en büyük deniz marketi projesiyle devam ediyor.

www.migros.com.tr

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye