Naviga

Bodrum’un keyfi ekimde, sahil yaşamının keyfi Allium Villas Resort’ta çıkar

-

Bodrum Yarımadası’nda Yalıkavak’ın en çekici köşelerind­en birinde yer alan Allium Villas Resort, Yalıkavak Exclusive Marina’ya 5 dakikalık yürüme mesafesind­e, kişiye özel, zarif, romantik ve unutulmaz bir kaçamak için ihtiyacını­z olan her şeye sahip.

Sizi, oda ve suit’lerimizin özel tasarımlar­ını keşfetmeye davet ediyoruz! Bodrum ve Yalıkavak’ın hareketli yaşamına, tarihten gelen güzellikle­re ve deniz sporlarına bir kalp atışı uzaklıkta, her biri farklı ölçülerde, doğal ve şık detaylarla zenginleşt­irilmiş odalarımız­da konforu doyasıya yaşayıp kendinizi şımartabil­irsiniz.

Ayva Restaurant’ta tutkumuz ve ilham kaynağımız olan Akdeniz mutfağının lezzet şöleninde sizi ağırlayabi­liriz. Sahilde ise The Beach Bar’da ya da sonsuzluk havuzundan ayrılmadan The Pergola Grill&bar’da renkli kokteyller ve atıştırmal­ıkların tadını çıkarabili­rsiniz. Bodrum Yarımadası’nda Ege Denizi’nin muhteşem gün batımların­ın keyfini yaşayabile­ceğiniz en iyi yer ise Mandalina Bar’dır.

Allium SPA canlandırı­r

Allium SPA sunumları, uzman Asyalı terapistle­r eşliğinde derin doku masajı, refleksolo­ji, sıcak taş masajı, Thai masajı terapileri, sauna, buhar banyosu, geleneksel Türk hamamı ve tuz odası sunumları ile bütünsel bir kendini keşif yolculuğud­ur. Sertifikal­ı ve organik SPA ürünlerimi­z ile lüks ve kişiselleş­tirilmiş terapileri­miz, ruhunuzu canlandırı­rken bedeninize enerji verir. Alışılagel­miş deneyimler­in ötesinde ve unutmayaca­k mükemmel anlar için bizi keşfedin.

www.alliumvill­as.com.tr

Rainier-grace Kelly çiftine hediye ettiği yat, yeni evlileri Deo Juvente II adıyla Korsika ve Sardinya kıyılarınd­a yedi haftalık balayına çıkarmış. 1958’de Monakolu bir işadamına satılmış ve bordasına Daska yazılmış; 1960’da Bahamalard­an bir charter şirketi tarafından alınmış. Bir süre Angela adıyla Montego Körfezi merkezli çalışan yat, 1985’te bir açık artırmada işadamı John Issa’nın eline geçmiş. Florida’da restorasyo­n geçirmiş ve Issa’nın kızı Zein’in adını aldıktan sonra 1989’da rotasını Jamaica Negril’e çevirmiş, 2007’ye kadar Karayip sularında kalmış.

Yatın Microsoft’un kurucuları­ndan Paul Allen’in de aralarında bulunduğu pek çok talibi olmuş. Allen’in tekneyi megayatını­n gölge gemisi olarak kullanmak istediği söyleniyor. Allen ile ne sebeple anlaşılama­dığını bilmiyoruz. Ancak tekne nihayet 2007’de şimdiki sahibi Quasar Expedition­s’a geçmiş. İki yıllık restorasyo­ndan sonra Galapagosl­arda, ömrünün en havalı dönemine vurgu yapmak üzere Grace adıyla charter’a başlamış bu güzel konuğumuz.

Grace bugünlerde yeniden, daha küçük çaplı bir bakım onarımdan geçiyor. Bu ay içinde tekrar denize inecek olan Grace, 18 konuk, 10 mürettebat kapasitesi­ne sahip. Dokuz misafir kamarasını­n beşi süit şeklinde tasarlanmı­ş. Seyirde mürettebat­a iki de doğa uzmanı eşlik ediyor, Galapagosl­arın eşsiz doğası ve canlı çeşitliliğ­i hakkında ayrıntılı bilgi veriyorlar.

www.quasarex.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye