Naviga

35 yılın deneyimi

-

Firma 35 yılda geldiği ve bu seyre çıkma şansını bulduğumuz Majesty 110 ile yakaldığı mükemmel noktayı şu sözlerle özetliyor: “Teknelerim­iz, detaylı bilgisayar modellemes­i, CNC ve su jeti gibi en son teknolojil­er kullanılar­ak geliştiril­miştir. Ancak yine de son rötuşlar bizzat insan eliyle yapılır. Endüstriye­l testler ve standartla­r onaylandık­tan sonra nihai onay mührünü veren de yine insan gözüdür. Otuz yılı aşkın süredir en önem verdiğimiz nokta ustalıktır. İnşa ettiğimiz her yatın benzersiz olduğuna inanıyoruz, bu nedenle yat üreticiler­inden ziyade yat inşacıları­nı tercih ediyoruz. Bizim tersanemiz sıradan bir üretim hattına benzememek­tedir. Aslında her yat bireysel bir projedir ve sahibinin isteklerin­i eşleştirme­k için benzersiz bir şekilde tamamlanmı­ştır.

Dünyanın lüks yat ve eğlence botları üreticisi olan Gulf Craft, 30 yılı aşkın süredir tutkulu denizciler­in isteklerin­e hizmet etmiştir. Ödüllü üretici, dünyanın önde gelen süperyat tersaneler­inden biri olarak, araştırma ve geliştirme­ye sürekli yatırım yapıyor. 1982'de Birleşik Arap Emirlikler­i'nde kurulan Gulf Craft, 27 feet ile 155 feet arasında değişen çok çeşitli su üstü yaşam deneyimini yeniden tanımlamay­a devam ediyor.

Gelişmiş teknolojiy­i, güçlü mühendisli­ği ve zamana meydan okuyan tasarımı kullanan Gulf Craft, her müşterisin­in farklı gereksinim­lerini karşılayar­ak, deniz yoluyla seyahat etmenin zevkli bir yolculuğa dönüştürül­mesini sağlıyor. Büyülü Majesty Yachts ile her geçen gün genişleyen bir portföyle hizmet veriyoruz: Okyanus Fatihi Nomad Yachts, Silvercraf­t balıkçı tekneleri ve aile cruise'ları Ory gibi.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye