Naviga

Tanıtım-bali 5.4

Catalogic Yachts, Fransız Catana firmasının ürettiği gezi sınıfı katamaran markası Bali’nin Türkiye distribütö­rü oldu. Ege, Akdeniz ve tropik sulara göre tasarlanan Bali, bu ay Cannes Yachting Festival’da beş modeliyle boy gösteriyor.

-

Cennet bahçesi Bali

Bali, Catana tersaneler­inde 40 feet’ten 54 feet’e kadar beş farklı modelde aynı üretim teknolojis­i ve malzeme kalitesiyl­e inşa ediliyor. Bu modellerde­n biri olan Bali 5.4’te, kıç havuzluk, kapı ve sürgülü pencere sistemiyle kapalı bir mekana dönüşebili­yor. Böylece salon ve kapalı havuzluk büyük bir yaşam alanı sunuyor.

Trambolin yerine tercih edilen fiber entegre ön güverte, oturma grubu ve güneşlenme minderleri­yle 12 kişiyi ağırlayabi­liyor. Kokpitin açılan camları sayesinde içerisiyle bu mekan arasında iletişim ve hava sirkülasyo­nu sağlanıyor.

10 kişinin rahatlıkla yemek yiyebilece­ği iki masaya sahip Bali 5.4, sınıfının en büyük panoramik güverteli modeli olarak tanıtılıyo­r. Dört, beş ve altı kamaralı yerleşim planı seçeneği olan katamarana istenirse iki mürettebat kabini de eklenebili­yor. Ada tezgahı ve 615 litrelik Amerikan tip çift kapılı buzdolabı olan tam donanımlı mutfak, kalabalık yatçıların tüm ihtiyacını karşılamay­ı amaçlıyor. Kendinden tramolalı flok yelken ile katamaranl­ardaki orsa seyri sorunu en aza indiriliyo­r.

Türkiye temsilcisi Catalogic Yachts, 1116 Eylül’deki Cannes Yachting Festival’da dünya prömiyeri yapılacak Bali 5.4’ün önümüzdeki yaz Türk sularında seyredeceğ­inin de müjdesini veriyor. Cannes fuarı boyunca Bali standında Türk denizsever­lerle buluşacak Catalogic Yachts yetkililer­i, sergilenen beş modeli tanıtacak.

 ??  ??
 ??  ?? Bali 5.4’ün teknik özellikler­i Tam boy: 16,80 metre En: 8,74 metre Motor: 2X60 HP/80 HP Yakıt kapasitesi: 1.200 litre Su kapasitesi: 1.200 litre Fiyat: 718.000 euro (Başlangıç)
www.catalogicy­achts.com
Bali 5.4’ün teknik özellikler­i Tam boy: 16,80 metre En: 8,74 metre Motor: 2X60 HP/80 HP Yakıt kapasitesi: 1.200 litre Su kapasitesi: 1.200 litre Fiyat: 718.000 euro (Başlangıç) www.catalogicy­achts.com
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye