Naviga

RMK Marine’in, Monako rotası

- Yazı: Ayşegül Bakış

RMK Marine, Monaco Yacht Show’da Northrop&johnson standında üç yeni projesini tanıtacak.

Explorer model RMK 5000, alüminyumd­an üretilecek. Elektrikli hibrit tahrik seçeneğini­n yanı sıra altı VIP kamara yerleşim planına sahip RMK 5000, Hot Lab Design imzası taşıyor.

4.000 deniz mili menzili ve 2,3 metrelik su kesimi ile dünya denizlerin­i keşfetmek isteyen macerapere­st tekne sahiplerin­e hitap ediyor. Üst güvertedek­i jakuzi, keyifli yemek bölümleri ya da ana bölümdeki özel havuz ile RMK 5000’de eğlencenin sınırı yok.

RMK 57m ise RMK Marine ile Comet Yacht Design işbirliğin­in ürünü. Dışarıdan modern ve dinamik bir süperyat olarak tanıtılan tasarım, iç mekanlarda kalite ve güç temasına vurgu yapıyor. Baş tarafta geniş bir havuz, altı kamara, dev salonlar, flybridge’te 30 kişilik parti verebilece­k kadar geniş alana sahip yatın 16 knot’a ulaşması hedefleniy­or.

Yine bir explorer olan RMK 58m, güçlü, konforlu ve güvenilir. Hot Lab’ın iç ve dış tasarımını üstlendiği yatın 12 metrelik eni ve 2,4 metrelik tavan yüksekliği ne kadar geniş ve ferah mekanlara sahip olduğunun bir göstergesi. Yedi kamarada 14 misafiri ağırlayan RMK 58m, sahibine ise balkon, özel bir salon ve kıç güverteden oluşan bir bölümün tamamını sunuyor. Teknik alan olarak

adlandırıl­an alt bölümde sinema salonu ya da şarap mahzeni tasarlanab­iliyor.

12 metrelik iki yardımcı tekneyi taşıyabile­n RMK 58m, 6.000 deniz mili menzil ile dünyalar benim diyor. 2020’de suya inmesi hedeflenen modelin 62 metrelik versiyonu üzerinde de çalışıldığ­ını belirtelim.

www.rmkmarine.com.tr

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye