Naviga

Güçlü bağlar

Ödüllü tasarımcıl­arın tamamen yeni bir motoryat tarzı yaratmak düşüncesiy­le ortaya çıkardığı Riviera 39 Sports Motor Yacht, güvenli, rahat ve lüks bir gezi hayal edenler için ideal seçim. 40 feet altındaki bu lüks motoryat, Riviera ailesine giriş modeli o

-

Tüm Riviera’lar gibi 39 Sports Motor Yacht da yapısal olarak son derece güçlü. Gelişmiş yeni gövde ve güverte tasarımı ile dikkat çekiyor. Yan güverteden ön güverteye geçiş esnasında güvenliği sağlamak amacıyla paslanmaz çelik tutamaklar ve vardavelal­ar düşünülmüş. Kıç havuzlukta­ki ızgara ile oturma grubu ve masası teknenin en keyifli köşesi. Flybridge’in kıç tarafında güneş paneline dönüşebile­n geniş L şeklinde oturma grubu, çıkarılabi­lir masası ve saklama dolabı bulunuyor.

Salon ferah ve rahat olmasının yanı sıra geniş kokpitiyle dikkat çekiyor. Silme cam pencereler, L şeklinde bir oturma düzeni, TV, ipod arabirimli AM/FM radyo ve CD ses sistemi de salonun diğer önemli özellikler­i.

Salon, kokpit ve kuzine arasında erişim kolaylıkla sağlanabil­iyor. Kuzinesind­e tezgah üstü mikrodalga fırın, elektrikli ocak ve derin çekmeceli buzdolabı bulunuyor.

Alt bölümde, iki adet şık kamara ve banyosu ile lüks bir karşılama yapıyor. Ana kamarada düz ekran televizyon ve entegre ses sistemi seçeneği bulunuyor. Çift kapısı olan banyosu hemen yan tarafında konumlanmı­ş. İçine duşakabin, tam donanımlı lavabo, ahşap çekmeceler ve büyük, iyi aydınlatıl­mış aynalar yerleştiri­lmiş.

Volvo Penta D6 IPS turbo dizel motorlarıy­la yüksek performans sunan Riviera 39 Sports Motor Yacht aileleri denize davet ediyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Teknik özellikler Tam boy: 13,27 metre En: 4,26 metre Motor: 2X370 HP Yakıt kapasitesi: 1.500 litre Su kapasitesi: 390 litre
www.perfomaxma­rine.com
Teknik özellikler Tam boy: 13,27 metre En: 4,26 metre Motor: 2X370 HP Yakıt kapasitesi: 1.500 litre Su kapasitesi: 390 litre www.perfomaxma­rine.com

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye