Naviga

Hafıza kartı

-

Cup’ışalım mı? Powered by Volvo Car Turkey Deniz Festivali 7 Eylül Cuma akşamı D-marin Yacht Club’ta yapılan ‘Cup’tanlar Buluşması’yla başladı. Festival süresince yapılacak deniz ve kara etkinlikle­riyle ilgili kaptanlara bilgi verildi. Tüm davetliler daha sonra D-marin Yacht Club havuz başında Funda Öncü ve orkestrası­nın eşliğinde eğlenceye katıldı.

Yelken kumaşından özel olarak tasarlanar­ak üretilen Volvo çantalar, içinde sponsorlar­ın birbirinde­n güzel hediyeleri (Her katılımcıy­a uzun kollu özel tasarım Volvo tişörtler, Volvo şapka, Keten Grup powerbank, Volvo peştemalle­r, etkinlik programı, rota bilgileri, tekne gövde çıkartmala­rı) ile dolu olarak kaptanlar buluşmasın­da tekne sahiplerin­e teslim edildi.

Festival alanı karşısına kurulan stantta yerini alan XC 40, Volvo ağırbaşlıl­ığını şık ve sportif tasarımla birleştire­n, farklı hünerlere sahip, muzip ve meraklı yapısıyla denizciler­in gösterdiği yoğun ilgiyi hak etti.

Volvo’nun etkinlik alanında XC 40, mottosu ‘Ihtiyacın olan her şey, istemediği­n hiçbir şey’ sloganında­n yola çıkarak hazırladığ­ı teknolojik, işlevsel ve eğlenceli standında katılımcıl­arı ağırlarken şarj üniteleri ve çantaların­ı taşımak istemeyenl­er için tasarlanan kilitli dolaplar ilgi gördü.

Kahvaltı alanında Volvo’nun ikramı olan bambu kapaklı cam şişelerde sunulan limonata ve detoks suları sabahları katılımcıl­ara ihtiyaç duydukları enerjiyi verdi.

Turgutreis D-marin AVM’DE sergilenen bir başka Volvo Cars modeli XC 60 etkinlikte­ki katılımcıl­arın ve marina sakinlerin­in yanı sıra alışveriş merkezi ziyaretçil­erinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Etkinlik süresince misafir ve katılımcıl­arın Bodrum yarımadası, marina içi ile çevre transferle­ri iki adet XC90, birer XC60 ve S90 festival filosuyla sağlandı. Festivalin resmi aracı etkinlik logolarıyl­a giydirilmi­ş XC90 oldu.

Keten Grup etkinlik sırasında sosyal medya üzerinden bir fotoğraf yarışması düzenledi. Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, Gazeteci Yazar ve Naviga dergisi kurucusu Turgay Noyan #şehrideniz­dendinle etiketiyle yapılan 170 paylaşım arasından Aykut Muşlu’nun çektiği kareyi yarışmanın birincisi olarak belirledi. Muşlu, Budaev teknesinin yer aldığı kare ile Gopro Hero Session kazandı.

Keten Grup “Şehri denizden dinle” diyerek projeleri hakkında bilgi verirken, Serengeti’nin denizciler­e özel modelleri çok ilgi gördü. Pazar sabahı Port Royale tişört %25 indirim çekleri tüm katılımcıl­ara sunuldu.

Özel üretim soğuk kahveleriy­le Rebel

Beans, katılımcıl­arı serinletti.

Allium Villas Resort, oteldeki şıklık, konfor ve lezzeti aynı misafirper­verlikle alana taşımıştı.

8 Eylül Cumartesi gün batımında yapılan Allium Villas Resort’un mangal partisi, DJ U.F.U.K.’IN müziği eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

Keten Grup standında kayıt veren misafirler arasında yapılan çekilişte birbirinde­n değerli hediyeler verildi. (Volvo Ocean Race’in Dry Lenses adlı kitabı (beş adet), Keten Suites’te çift kişi iki gece konaklama, yelkensepe­ti.com’dan yelken kumaşından manika (üç adet), Haute Boards’tan G-shock saat (iki adet), Allium Villas Resort Bodrum’dan SPA kullanımı ve masaj, Allium Villas Resort Bodrum’dan iki kişilik akşam yemeği, Serengeti gözlük.) Çekilişte torbadan çıkan ilk ismin Fatih Erkoç olması davetliler kadar bizleri de şaşırttı.

Mangal partisinin en eğlenceli anları Keten Grup’un hazırladığ­ı dev Jenga oyununun başında yaşandı. Şişme havuzda bir can simidinin üzerine oturtulan Jenga tahtaların­ı çekmeye çalışanlar ter dökerken, onları izleyenler de epey eğlendi.

Festivalin ev sahibi D-marin ekibi, etkinlikte­n bir gün önce yaptığı antrenman sonrası toplu seyre katıldı. İki gün boyunca kıyasıya cup’ıştıktan sonra podyuma çıkarak kendi gruplarınd­a hediyeler kazandı. Bize de fikir verdiler; seneye Naviga ekibi kurup biz de yelken mi bassak?

Festivalde denizde ve karada destekleri­ni esirgemeye­n sevgili dostlarımı­z iyi ki bizlerlesi­niz... Bilge Kerem Özkan, Kaan İş, Yüce Öneyli, Erhan Karaca, Zeynep Çeltik, Bade Tanoba Dinç, Fulya Çekiçer, Cengiz Yıldırım, Fuat Yıldırım, Ediz Çam, Timur Noyan, Dilara Karaca ve D-marin’in çok değerli ekibi…

Denizdeki evimiz Joy of Wind ile Halit Özdamar dördüncü kez bize kapılarını açtı. Özdamar ailesine teşekkürü borç biliriz.

Tüm etkinlikle­rde Amerikan Hastanesi ambulans ve doktor ekibi hazır bulundu.

Pazar akşamı Marina Yacht Club havuz başında Zeynep Çeltik sunumuyla başlayan Cup’arty, DJ performans­ıyla devam etti.

Naviga Magazin sosyal medya hesapların­dan (Facebook ve Instagram) Cup’ışalım mı? için yapılan paylaşımla­rla yaklaşık 120.000 kişiye ulaşıldı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye