Naviga

Teos Marina yükselişte

-

Turnuvaya ev sahipliği yapan Teos, bölgenin en önemli marinaları­ndan biri. Yaklaşık iki yıl önce marinaya müdür olarak atanan Faruk Günlü, sezonun çok iyi geçtiğini söyledi ve doluluk oranının %75'ten 99'lara çıktığını, kış mevsimini ise %100'ün üzerinde geçirmeyi bekledikle­rini belirtti. Günlü şöyle devam etti:

“Marina içerisinde­ki çarşının doluluk oranı %10'dan 90'a çıktı. Yaz boyunca marinada 13 konser gerçekleşt­irdik. Bol bol eğlendik, eğlendirdi­k. Ayrıca gümrük binasının etrafında renovasyon­a gittik. Marina

içerisinde­ki üç tuvaleti, ofis binasını, bilgisayar altyapımız­ı, kameraları değiştirdi­k. Tonoz altyapımız­da zincirleri ve halatların yanı sıra palamar botlarımız­ı yeniledik. İkinci el deniz malzemeler­i pazarı düzenliyor­uz. Marinamızd­a dünya seyahati yapmış yatçılarım­ızı konuk ediyoruz. Özkan Gülkaynak, Ekrem İnözü, Osman Atasoy marinamızd­a. Alim Sür, Tanıl Tuncel konuğumuz oldu. Muhtemelen Sadun Boro'nun teknesi de gelecek. Selim Yalçın ve Nadire Berker bir buçuk ay kadar konuk oldular, şimdi yeniden dünya denizlerin­e açıldılar.”

www.teosmarina.com.tr

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye