Naviga

Tanıtım

Nesil X

-

Pershing 9X’in yenilikler­i gövdesinde başlıyor. Kompozit malzemeler­le birlikte kullanılan karbon, gövde, güverte ve üst binada karşımıza çıkıyor. Ferretti Group’un Mondolfo’daki tersanesin­de üretilen kabuklarda­n ortaya çıkan Pershing 9X, sağlamlık ve hafifliğiy­le de dikkat çekiyor.

Yüksek hızlarda dahi sessiz seyir sunan modele iki adet Seakeeper NG9 jiroskop stabilizör eklenerek demirdeki konforu artırmak mümkün. Tam entegre sürüş, navigasyon ve monitör sistemleri, performans­ın verimliliğ­ini garanti ederken, teknedeki tüm sistemleri­n kontrol altında olmasını sağlıyor. Marka bu sistemin yer aldığı dümen mahallini bir sanat eseri olarak nitelendir­iyor.

Pershing 9X’in baş tarafında ve en üst bölümde yer alan açık alanlar, güneş severlere hizmet veriyor. En üstteki güneşlenme alanında ise geniş minderleri­n yanı sıra C şeklinde bir oturma grubu ve masası mevcut.

Teknenin gövdesinde bulunan ve toplamda 15 metrekarel­ik alanı kaplayan geniş camlar, aydınlık bir ortam yaratıyor. Salonun bir uzantısı gibi konumlandı­rılan kokpitte güneşlenme alanı ve küçük bir masa bulunuyor. Salon ve kokpit arasındaki yere kadar uzanan camlar, iç ve dış mekanı bütünleşti­riyor. Salonun girişindek­i merdivenle­rle alt bölümdeki mutfağa doğrudan geçiş sağlanmış. Salondaki geniş oturma grubu ve yemek masası konukları ağırlarken, mürettebat mutfaktan bu alana kolayca ulaşıp servis yapabiliyo­r.

Teknenin dört kamarası alt bölümde konumlandı­rılmış. Teknenin tam enini kaplayan ana kamara iki banyo, tuvalet masası ve camın önünde keyif için

ayrılmış özel bir koltuğa sahip. Baş tara aki VIP kamaranın çi kişilik yatağı 45 derecelik açıyla yerleştiri­lerek hareket alanı genişletil­miş. İskele-sancak taraflarda­ki iki misafir kamarasını­n da kendine ait tuvalet-duşu var. Bu bölümün kıç tarafı mutfak ve mürettebat alanını barındırıy­or.

Her biri 2638 mhp ikiz MTU 16V 2000 M96L motorlarla donatılmış Pershing 9X deplasman modunda 42 knot azami hıza ve 380 deniz mili menzil ile 38 knot seyir hızına ulaşıyor.

 ??  ??
 ??  ?? Teknik özellikler Tam boy: 28,09 metre En: 6,23 metre Yakıt kapasitesi: 9.000 litre Su kapasitesi: 1.200 litre www.denturyat.com
Teknik özellikler Tam boy: 28,09 metre En: 6,23 metre Yakıt kapasitesi: 9.000 litre Su kapasitesi: 1.200 litre www.denturyat.com
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye