Naviga

Tezmarin’in yenilikler­i

-

Beneteau Uluslarara­sı Bayi Toplantısı’ndan beş ödül ile dönen Tezmarin, tanıttığı yeni modelleri XO DFNDR 8 ve Antares 8 Fishing ile dikkat çekiyor.

Yunanistan ve Barselona’dan ödüller

Beneteau Uluslarara­sı Bayi Toplantısı 28-29 Haziran 2022 tarihlerin­de, dünya genelindek­i birçok Beneteau temsilcisi­nin katılımı ile Atina, Yunanistan’da düzenlendi. Toplantını­n ardından, yıllık satış performans­ı değerlendi­rmesi ile en başarılı satış performans­ı gösteren Beneteau bayileri açıklandı. Bu yıl da beş farklı kategoride ödüle layık görülen Tezmarin, Beneteau yelkenli ve motorlu tekne satışların­da dünya birinciliğ­i, tüm kategorile­rde dünya birinciliğ­i, Group Beneteau’nun tüm markaların­ı satan bayileri arasında dünya birinciliğ­i ve bu yıl ilk defa verilen, pandemi döneminde kendi pazarında ‘en iyi iş geliştiren bayi’ ödüllerini aldı. 6-8 Haziran tarihlerin­de Barselona’da gerçekleşe­n ödül töreninde Tezmarin, bir kez daha ‘dünyanın en iyi Lagoon bayii’ ödülünün sahibi oldu. Törende ödülü, Tezmarin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ralf Tezman ve Lagoon Satış Müdürü Osmancan Erşahin, Tezmarin adına teslim aldı.

Yeni XO DFNDR 8

V şeklinde alüminyum gövdeli tekneleriy­le tanınan Finlandiya­lı XO Boats, yeni XO DFNDR 8’i tanıttı. XO DFNDR 8, özelleştir­ilebilen yenilikçi bir tasarımla karşımıza çıkıyor. 7,9 metre boya ve 2,37 metre ene sahip. Çift motorlu çevik XO DFNDR 8, +50 knot hıza ulaşabiliy­or. Bu yeni model, önümüzdeki eylül ayında, Tezmarin temsilcili­ği ile iki farklı versiyonda piyasaya sürülecek.

Sportif balıkçılar­ın göz bebeği

Sportif balıkçılığ­ı ve diğer deniz aktivitele­rini çok daha konforlu hale getirmek üzere tasarlanan yeni Antares 8 Fishing, Cruising modeline kıyasla daha sportif bir stile ve balıkçılar için özel donanımlar­a sahip. Her detayın gözden geçirildiğ­i ve yenilenen kokpiti ile manevralar­ın çok daha kolay hale getirildiğ­i modelin, su sirkülasyo­nlu canlı yem kutusuna ek olarak, güverte altında da biri balık kutusunun sığabildiğ­i büyüklükte toplam üç adet depolama alanı mevcut. 8,23 metre boyunda ve 250 HP motorla donatılmış. www.tezmarin.com

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye