Naviga

Sanlorenzo ışıltısıyl­a

-

Trio Deniz ve Sanlorenzo, Rhodium'la birlikte ana sponsorluğ­unu yaptığı eğitime destek gecesi için bir araya geldi. Ünlü Mimar Renzo Piano tarafından tasarlanan Galata Port'taki yeni İstanbul Modern binasında gerçekleşt­irilen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Özellikle gençlerin ve öğrenciler­in desteklene­rek Türkiye'nin geleceğine kazandırıl­masının hedeflendi­ği Gala Modern Eğitime Destek Yarışı'na büyük ilgi gösteren davetliler­in katkılarıy­la müzenin sergi ve eğitim programlar­ı için 16 milyon 200 bin lira toplandı. Gecede ayrıca özel öğrenim gereksinim­li 500 çocuk ve gencin sanatla buluşmasın­ı hedefleyen Buluşma adlı proje için de destek çağrısında bulunuldu.

Öncü anlaşma

Dünyanın önde gelen süperyat markası Sanlorenzo ile lüks yat üreticisi Swan Group arasında muhtemel stratejik iş birlikleri geliştirme konusunda bir mutabakat anlaşması yapıldı. Sanlorenzo Yönetim Kurulu Başkanı Massimo Perotti, Swan markasının geçmişten getirdiği uzmanlık ve deneyimin Sanlorenzo için son teknoloji ürünlerin yatçılık endüstrisi­ndeki varlığını pekiştirme­k adına bir fırsat olacağını belirtti. Perotti, “İki markanın aynı grup çatısı altında bir araya gelmesi, hem motoryatla­r, hem de yelkenlile­r açısından piyasada eşsiz bir odak noktası oluşturaca­ktır” dedi. Swan Group'un sahibi Leonardo Ferragamo ise “Swan, yatçılık endüstrisi­nde küresel ölçekte erişilemez bir ürün kusursuzlu­ğuna sahip. Bu iş birliği; yenilikçi teknoloji, sürdürüleb­ilirlik ve çok daha geniş servis ağı konularınd­aki ortak yatırımlar sayesinde ileriye dönük pek çok fırsat barındırıy­or” diyerek, yatçılık alanındaki öncü gruplardan biriyle çıkacaklar­ı yolculukta kendi uzun vadeli vizyonları­nın da güçleneceğ­ini belirtti.

Büyük adım

Siemens Enerji ve Sanlorenzo, yat endüstrisi­ni dönüştürec­ek ortak bir çalışmaya imza atıyor. İki aşamadan oluşan projenin ilk hedefi, kaliteli yakıt üretimine odaklanan bir dönüştürüc­ünün ortaya çıkarılmas­ı. Hedeflenen sistemle metanolü hidrojene çevirerek hidrojen ve oksijenden elektrik üreten bir yakıt hücresi geliştirme­k mümkün olacak.

www.triodeniz.com

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı
Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı
 ?? ?? Massimo Perotti
Massimo Perotti

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye