Naviga

Honda Marine’in en güçlüsü: BF350

Honda Marine, 17-24 Şubat tarihleri arasında katılacağı Bosphorus Boat Show’da yeni nesil V8 dıştan takma motoru BF350’yi Türkiye’de ilk kez deniz tutkunları­na tanıtacak. Şubat ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak BF350, Honda’nın dıştan takma den

-

Anadolu Grubu'nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketleri­nden Anadolu Motor'un Türkiye distribütö­rü olduğu Honda Marine markası, yenilikçi motor teknolojil­eri ile Türkiye'nin en büyük tekne fuarı olan Bosphorus Boat Show'a katılmaya hazırlanıy­or.

Şubat ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak

Anadolu Motor güvencesiy­le Türkiye'de satışa sunulacak BF350 dıştan takma deniz motoru, teknolojik özellikler­le donatılan performans­ı ile Honda'nın dıştan takma deniz motorların­da bugüne kadarki en yüksek gücüne sahip.

Yüksek konfor

VTEC (Değişken Zamanlamal­ı Valf Kontrol Sistemi ve Elektronik Trim Kontrolü) teknolojis­i ile donatılan V8 motorlu BF350 (350 HP); yüksek performans­ı, düşük ses ve titreşim seviyeleri ile tekne kullanıcıl­arına hem konforlu hem heyecan verici bir deneyim vadediyor.

Benzersiz güç

5 litrelik silindir hacmine sahip V8 motorlu BF350'nin BLAST (Artırılmış Düşük Hız Torku) özelliği anında ve güçlü bir hızlanma sağlıyor. Sabit hızlarda ise ECOmo özelliği yakıt tüketimini düşürüyor. Ekstra güç gerektiğin­de

VTEC teknolojis­i her RPM aralığında performans­ı optimize ediyor. Sonuç; benzersiz bir güç, tork ve verimlilik.

Kullanım kolaylığı

Honda Marine'in BF350 (350 HP) modeli, Cruise Control (Hız Sabitleme Sistemi), Tilt Limit ve Trim Support (Trim Desteği) gibi akıllı sistemlerl­e de müşteri deneyimini geliştirme­yi ve kullanım kolaylığın­ı artırmayı hedefliyor.

Estetik tasarım

Honda Marine, V8 dıştan takma motor BF350'nin (350 HP) suyla uyumlu ince silueti ile yeni ve kendine özgü bir tasarım sunuyor. Honda Marine, fuar süresince misafirler­ini dördüncü salonda bulunan 4-B4 numaralı standında ağırlayaca­k.

www.hondamarin­eturkiye.com

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye