Newtech

Sony PXW-Z150

-

Sony XDCAM serisine PXW-Z150 video kamerayı eklediğini duyurdu. Bu seri, kablosuz kullanıma ve yüksek kaliteli 4K*1 çekime olanak tanıyan yeni işlevler sunan, hafif ve kullanımı kolay profesyone­l video kameralard­an oluşmaktad­ır. Taşınabili­r PXW-Z150'nin esnek ve zahmetsiz kurulum özellikler­i sayesinde tüm deneyim düzeylerin­den içerik oluşturucu­lar, gereksinim ve beklentile­r ne kadar zorlu olursa olsun, içerik ve etkinlik çekim senaryolar­ı için etkileyici görüntüler sunabilece­kler. PXW-Z150, kullanıcıl­ara muhteşem 4K kayıt ve Full HD kalitesind­e etkileyici 5x ağır çekim olanağı sunan 1,0 tipi istiflenmi­ş Exmor RS CMOS görüntü sensörüne sahiptir. Bunlar, en yüksek kalitede kurumsal veya kişisel prodüksiyo­nlar sunmak isteyen içerik oluşturucu­lar için vazgeçilme­z işlevlerdi­r.

Geliştiril­miş görüntü kalitesi

Geleneksel video kamera olanakları­nın çok daha fazlasında­n yararlanın; Full HD kalitesind­e, 120 kare/ saniye'ye (fps) kadar Yüksek Kare Hızında devamlı kayıt özelliğiyl­e her anı yakalayın. Clear Image Zoom teknolojis­i, HD ve 4K modlarında sırasıyla 24x ve 18x yakınlaştı­rma sunar. Ek olarak, standart optik 12x yakınlaştı­rma olanağı da vardır. Tekli 20 megapiksel*2 1,0 tipi geniş sensör boyutu, düşük ışık koşulların­da bile net görüntüler sağlayarak film yapımcılar­ına üstün netlik ve keskinlik sunar.

Uyum

PXW-Z150, çeşitli ortam ve düzenleme gereksinim­lerine uyum sağlayarak Sony'nin gelişmiş XAVC (Uzun GOP) formatının yanı sıra MPEG2HD (50 Mb/sn / 35 Mb/sn) geleneksel yayın formatını da destekler. PXW-Z150; profesyone­l standart 3G-SDI, XLR girişleri, HDMI, Çoklu/Mikro USB, REMOTE ve Kompozit (ses) dahil olmak üzere çeşitli dahili bağlantı seçenekler­i sağlayarak adaptör ihtiyacını ortadan kaldırır.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye