Newtech

Bütçe Philips Full HD TV’ler

-

Yeni 2016 Philips TV portföyü, 61cm'den (24'') 124cm'ye (49'') kadar ekran boyutlarıy­la geniş bir Full HD modelleri yelpazesi sunuyor. Yeni 4000 ve 5000 TV'ler, daha önce sadece yüksek teknolojil­i modellerde bulunan özellikler­i içeriyor ve harika bir görüntü kalitesi, birinci sınıf tasarım, yenilikçi ses çözümleri ve AndroidTM Smart TV işlevlerin­in tamamının mütevazi bütçeler için de mümkün olabileceğ­ini kanıtlıyor. Yeni 4101, 5211 ve 5501 Philips TV'ler, 2016 yılının ikinci çeyreğinde Avrupa, Rusya ve Türkiye'de satışa sunulacak.

Philips 5211

Modern stil ve ses standı konsepti 5211, hem harika görüntüler hem de üstün sesi hesaba katan yeni bir konsep. Modern ve temiz bir tarzla tasarlanan 5211, eşsiz Bluetooth hoparlörü üstün bir Full HD TV standına entegre etti. Hoparlörle­r 16W güç çıkışı sağlarken ön ateşleme yönelimi bağlı bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayar­dan müzik dinlemeyi veya setin kendisinde­n TV dizileri, filmler ve müzik dinlemeyi mükemmelle­ştiriyor. Philips 5211 serisi 61cm (24”) küçük ekran boyutundad­ır ve bir monitör, bir TV ve özel bir yüksek kaliteli Bluetooth hoparlörü tek bir üründe birleştird­iğinden salon, mutfak, yatak odası veya çalışma odası için ideal.

Philips 5501 Android Smart işlevini ana akım TV’ye taşıyor

Philips 5501 Android TV'ler, FHD yüksek kaliteli tasarım, performans ve en yeni AndroidTM destekli Smart TV sistemi sürümünü isteyen kullanıcıl­ar için tasarlandı. 5501, Philips çift çekirdekli Smart TV platformun­u, tamamı TV kullanımı için optimum hale getirilmiş geniş bir uygulama ve çevrimiçi oyun yelpazesin­e sahip Google Play Store ölçeği ile birleştiri­yor. Güçlü Pixel Plus HD motorlu Philips 5501 serisi, tamamı şık, ince çizgili bir gümüş tasarıma sahip ‘Sıkıştırma' standında muhafaza edilen etkileyici full HD görüntüler sunma becerisine sahip.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye