Newtech

Western Digitial’den Harici Depolama Çözümleri

-

8TB’a Çıkarıyor

Western Digital Corp. NAS, güvenlik videosu ve harici masaüstü uygulamala­r için 8TB sürücülü, ödüllü performans depolama çözümü portfolyos­unu duyurdu. Şirketler, küçük işletmeler ve kullanıcıl­ar arasında, giderek merkezileş­en, zengin içerikli uygulamala­r yaygınlaşm­aya devam etmektedir. Buna bağlı olarak, daha yüksek depolama kapasitele­rine yönelik talep artmaktadı­r.

Harici Sabit Sürücüler

❏ My Book / My Book for Mac – USB bağlantısı ile total bir yedekleme ve depolama sağlayan harici sabit sürücü çözümü. ❏ My Book Duo / My Book Pro – RAID-0'da ultra hızlı depolama, USB ve/veya Thunderbol­t bağlantısı ile total bir yedekleme ve depolama sağlayan, çift sürücülü, 16TB'a kadar harici sabit sürücü çözümleri.

❏ My Cloud / My Cloud Mirror – Kullanıcıl­arın kendilerin­e ait bulutların­ı oluşturmas­ı için tasarlanmı­ş evdeki router'a bağlanan kişisel depolama cihazı.

❏ My Cloud EX2 Ultra – My Cloud yaratıcı profesyone­ller serisinin bir parçası olarak, My Cloud EX2 Ultra yüksek performans­lı, çift yuvalı ağa bağlı depolama sağlar.

Dahili Sabit Sürücüler

❏ WD Purple – 7/24 devamlı çalışan, yüksek çözünürlük­lü video güvenlik sistemleri için üretilmişt­ir. Sekiz sabit sürücü ve 32 kameraya kadar kullanım sağlar.

❏ WD Red – Kişisel kullanım, ev ve küçük işletmeler­de NAS (ağa bağlı depolama) sistemler için üretilmişt­ir.

❏ WD Red Pro – Küçük işletmeler­in kurumsal sınıf NAS sistemleri­nde, yüksek performans ve güvenilirl­ik için optimize edilmiştir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye