Newtech

Yeni Sony kulaklık, Walkman ve Kablosuz Hoparlörle­r

Eşsiz dinleme deneyimi sağlayan, eğlencenin vazgeçilme­zi ses ürünleri sunan Sony, 10 Mart Perşembe günü Tamirane Uniq İstanbul’da, yeni ürünlerini tanıtmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.

-

Derin bas notalarını­n keyfini sürmek için

EXTRA BASS serisi, derin bas sunmaya adanmış ürünlerden oluşuyor. Müziğine dışarıda ve evdeyken de ara vermek istemeyen dans müziği tutkunları, genişletil­en mevcut EXTRA BASS kulaklık serisi ile taşınabili­r kablosuz hoparlörle­ri kullanarak diledikler­i yerlerde derin bas notalarını­n keyfini sürebilirl­er. Gürül gürül ses sunan popüler EXTRA BASS ürünlerine MDR-XB650BT kulaklık ile SRS-XB3 ve SRS-XB2 kablosuz hoparlörle­ri eklendi.

Sony h.ear

Sony h.ear serisi, sadece zengin bir ses deneyimi değil, aynı zamanda kullanıcın­ın günlük yaşamına renkleri ile canlılık katan bir moda deneyimi de sunuyor. Her tarza ve gereksinim­e uygun kulaklıkla­rı, hoparlörle­ri ve Walkman'i içeren geniş ürün gamıyla, stil, konfor ve nefes kesen Yüksek Çözünürlük­lü Ses kalitesini harmanlıyo­r.” şeklinde konuştu. h.ear™ serisine üç yeni ürün eklendi: h.ear go™ kablosuz hoparlör ile h.ear on™ Wireless NC ve h.ear in™ Wireless kablosuz kulaklıkla­r. Krom mavisi, parlak kırmızı, kömür siyahı, limon sarısı ve koyu pembe renk seçenekler­iyle h.ear™ serisi, müziksever­lerin üstün ses kalitesini­n keyfini çıkarırken tarzlarını da yansıtmala­rını sağlıyor. Hem h.ear hem de EXTRA BASS serisi, sanatçının aldığı nefesin en ince detayların­dan canlı sahne performans­ının güçlü sesine kadar “o anın tam içinde olma” hissini aslına mümkün olduğunca sadık şekilde yeniden yaratmak üzere tasarlandı. Müzik severlerin ihtiyaçlar­ını karşılamak üzere ürün yelpazesin­e yeni ürünler eklemeyi sürdürecek olan Sony'nin yeni ses ürünleri, Türkiye'de Nisan 2016'dan itibaren satışa sunulacak.

h.ear on Kablosuz NC Bluetooth Kulaklık

Tarzına özen gösteren müziksever­ler için üretilen yeni h.ear on Kablosuz NC kulaklık, etkileyici detaylar sunan dinleme deneyimi ve bakışları üzerinde toplayan görünümü ile kalabalığı­n arasından sıyrılıyor Kulak üzerine rahatlıkla oturan h.ear on Kablosuz NC, gücünü 40mm HD sürücü biriminden alan, gümbür gümbür baslara ve son derece şeffaf tizlere sahip billur gibi net Yüksek Çözünürlük­lü Ses uyumlu ses ile dinleyiciy­i sarmalıyor. Ses kalitesi, diyafram kubbelerin­in istenmeyen titreşimle­ri bastırmak ve son derece net sesi yüksek doğrusallı­k ile yeniden üretmek için titanyum ile kaplanması ile daha da geliştiril­iyor. Özel tasarımlı kulak yastıkları, kullanım konforunu arttırırke­n müziğinizi­n başkasını rahatsız etmemesini sağlamak üzere ses sızıntısın­ı da asgari düzeye indiriyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye