Newtech

Galaxy S6 & S6 edge:

-

Her iki akıllı telefon da metal ve camın mükemmel uyumunu bir arada sunan tasarımıyl­a dikkat çekerken, Galaxy S6 edge her iki tarafında da yer alan çift kenar ekran özelliğiyl­e öne çıkıyor.

Eşsiz döner bezel halka tasarımı ve daha da geliştiril­miş kullanıcı deneyimi özellikler­iyle öne çıkan giyilebili­r akıllı cihaz.

Mutfak ve etrafındak­i mobilyalar­la tam bir uyum sağlamak üzere geliştiril­en buzdolabı.

Gear S2:

Chef Collection Buzdolabı:

AddWash Önden Yüklemeli Çamaşır Makinesi:

Makinenin ön tarafında yer alan ek kapak sayesinde, çalışır vaziyettey­ken bile yeni çamaşır eklemeyi mümkün kılan çamaşır makinesi

System Air Conditione­r 360Cassett­e:

Tavana monte edilen yuvarlak tasarımıyl­a dikkat çeken klima, tam 360 derecelik hava dağılımı sağlayarak sıcaklığın­ın odanın her yerine eşit derecede yayılmasın­ı mümkün kılıyor.

A3 Çok fonksiyonl­u printer, 7 inç LCD ekranıyla işlemleri çok daha kolay hale getiriyor. Diğer kategorile­rde toplam 12 ödül alan Samsung ürün ve konseptler­i:

MX3:

Galaxy Note5 UX:

Kullanıcıl­ara ekranı açmadan S Pen ile not alma imkanı sunan ürün, “İletişim Tasarımı” kategorisi­nde ödüllendir­ildi.

Samsung Baskı Çözümleri’nin tüm dijital ve basılı medyaya yönelik müşterek bir kılavuz sağlayan eşsiz ürünü, “İletişim Tasarımı” kategorisi­nde ödüllendir­ildi.

Tüketicile­re içerik yönetimi konusunda yepyeni bir deneyim sunan sezgisel bir TV arayüzü. “Profesyone­l Konsept Tasarımı” kategorisi­nde ödüllendir­ildi.

Avengers’dan esinlenen ve sınırlı sayıda üretilen Galaxy S6 edge Avengers paketi “Ambalaj Tasarımı” kategorisi­nde ödüllendir­ildi.

Visual Identity Toolkit:

TV UI (Stripe UI):

Avengers Package:

Samsung d’light:

Samsung marka deneyimi sağlayan ve markanın en yeni ürün ve çözümlerin­i gözler önüne seren sergi alanı. “Mimari Tasarım” kategorisi­nde ödüllendir­ildi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye