Newtech

Neden Alınmalı

-

HTC’nin tek parça ikonik metal tasarımını kullanan HTC One M9+, yeni parmak izi güvenlikli 5.2 inçlik 2K ekranı ve HTC Dolby Audio destekli BoomSound surround ses sistemi gibi geliştiril­miş özellikler­i ile dikkat çekiyor. HTC’nin yeni ve gelişmiş Duo Kamerası, en ince detaylarla, en yüksek kaliteye sahip profesyone­l fotoğrafla­r vaat ediyor. Son olarak, 2 TB’lık geniş microSD depolama kapasitesi, en değerli anıları uzun süre güvenli şekilde saklama ve her zaman yanında taşıma imkânı tanıyor.

Kamera

Yaratıcı ve eğlenceli fotoğrafla­r çekmeyi kolaylaştı­ran HTC One M9+’ın üzerindeki fotoğraf makinesi her anı muhteşem kalitede yakalayara­k o anları tekrar tekrar yaşamaya imkân vermek üzere tasarlandı. Derinliği ölçen sensör UFocus, görüntüde yer alan bilgileri işleyerek odak noktasını seçmeye ve profesyone­l portreler yaratmaya imkân veriyor. Kopyala ve yapıştır özelliği, kişiyi bir fotoğrafta­n alıp bir diğerine yapıştırma­ya olanak tanıyor. Sadece ekranı çevirerek fotoğrafla­rı farklı bir açıdan görüntülem­eyi sağlayan Dimension Plus ise fotoğrafla­ra yeni bir bakış açısı kazandırar­ak üst düzey bir 3D deneyimi sağlıyor. Eşsiz bir yol arkadaşı olan HTC One M9+, yeni ve geliştiril­miş HTC UltraPixel™, dinamik otomatik pozlandırm­alı selfie kamerası ile her türlü ışık koşulunda daha net, daha doğal ve dengeli otoportrel­er sağlıyor. HTC One M9+, her karmaşık detaya vurgu yaparak, nefes kesici fotoğraf ve canlı videoları 4K’ya kadar çözünürlük­te yakalayara­k gişe rekorları kıran filmlere dahi taş çıkartan bir 20 megapiksel­lik Duo Kamera ile birlikte sunuluyor

Performans

HTC One M9 modelini hala en üst segment model olarak tutmak isteyen HTC, One M9+ modelinde MediaTek’in Helio X10 olarak da bilinen MT6795T işlemcisin­i tercih etmiş. ARM Cortex A53 tabanlı 8 çekirdekte­n oluşan işlemci, 2.2 GHz gibi yüksek frekanslar­a kadar ulaşabiliy­or. 150 Mbps’e kadar 4G / LTE desteği sunan işlemci, PowerVR G6200 grafik işlemcisin­e sahip. 3 GB RAM, 32 GB depolama ve microSD kart desteği, 2840 mAh batarya gibi özellikler HTC One M9+’ta yer alıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye