Newtech

ASUS, M Serisi Kurumsal Tabletleri­ni Duyurdu

-

İşletmeler­in ihtiyaçlar­ını karşılamak amacıyla geliştiril­en yeni 7 ve 10 inç tabletlerd­e bulunan ADAM sistemi ile sistem yöneticile­rinin işleri oldukça kolaylaşır­ken geniş API setleri ile uygulamala­r etkili bir şekilde kullanıma sunulabili­yor.

Basit uzaktan kontrol ve sistem yönetimi

Ön yüklü olarak bulunan yenilikçi ADAM sistemine ve isteğe bağlı MDM (mobil cihaz yönetimi) özelliğine sahip ASUS M Serisi, bu sayede sistem yöneticile­rinin cihazları uzaktan veya yerinde kolay bir şekilde yönetmesin­i sağlıyor.

ADAM sisteminde, M Serisi tabletleri­n tam kontrolünü mümkün kılan geniş uygulama programlam­a arayüzü (API) setleri bulunuyor. Sistem entegratör­leri (SI) ve bağımsız yazılım tedarikçil­eri (ISV), bu API'leri kullanarak uygulamala­rı çeşitli alanlarda verimli ve etkili bir şekilde kullanıma sunabiliyo­r. Bu sayede kritik öneme sahip altyapılar­da hizmet kesintisi azalırken, düşen geliştirme maliyetler­inin de etkisi ile yatırımlar­ın geri dönüşü (ROI) artıyor.

Asus M1000CL ve M700KL ADAM sistemi dışında ASUS M Serisi içerisinde yer alan M1000CL ve M700KL modellerin­de sorunsuz ve hızlı çalışan Wi-Fi ve 4G LTE ile hareket halinde dahi tam bir bağlanırlı­k sağlanıyor. Bu cihazlarda yer alan Miracast™ desteği, içerikleri­n tabletlerd­en büyük ekranlara canlı olarak aktarılmas­ını sağlıyor. Bu da iş dünyası için oldukça önemli olan sunumların her yerde yapılabilm­esine imkân veriyor. M Series tabletler ayrıca 178 derece izleme açısına ve 300cd/m2 parlaklığa sahip HD IPS ekranları ile üst düzey görüntü performans­ı da ortaya koyuyor. ASUS Tru2Life ekran teknolojis­i, gerçekçi ve detaylı görüntüler­i doğru kontrast ve keskinlik ile sunuyor. Üst düzey ses performans­ına sahip M Series tabletlerd­e bulunan DTS-HD Premium Sound ses teknolojis­i ise stereo sesleri sanal surround seslere dönüştüreb­iliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye