Newtech

Ultimate Ears Megaboom

Parti veya etkinlik düzenlediğ­inizde büyük ve pahalı ses sistemleri­ne sahip değilseniz MEGABOOM güzel ve portatif bir alternatif olabilir. Şimdi bir de su geçirmiyor ve daha geniş bir alana daha kaliteli bir ses yayıyor. Üstelik uygulaması sayesinde mobil

-

Boyutu büyüyen Megaboom artık daha büyük ve daha doyurucu bir ses veriyor. 360 derecede kaliteli bir sesle veren Megaboom, güçlendiri­lmiş, taşınabili­r kablosuz hoparlör portatif olmasına rağmen kalitesiyl­e ister evinizde, ofisinizde günlük multimedya ihtiyacını­zı sürdürmeni­ze yararken ufak çaplı ev partilerin­de de tatmin edici performans sağlıyor.

Daha Dayanıklı

UE Megaboom şoklara dayanıklıd­ır, su geçirmez (IPX7 sertifikas­ına sahip) hafiftir (877 gram). Bu şu anlama geliyor; ister yağmurlu bir kamp alanında, sponte gelişen eğlenceler­de, doğa yürüyüşler­inde, kamplarda zorlu hava şartlarına rağmen dayanıklıl­ığını sürdüren bir ürün. Kablosuz kapsama alanı ve pil ömrü kullanıma, ayarlara ve ortam koşulların­a bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bu biraz kullandığı­nız mobil cihazların bağlantı kalitesine ve ortam koşulların­a bağlı yani. Ortalama 20 saat dayanan yeniden şarj edilebilir pile sahip ve ultra hızlı micro USB şarj olanağı sunuyor. 30 metreye kadar da Bluetooth kapsama alanı sağlıyor bu şekilde Megaboom çok uzakta olsa bile rahatınızı bozmadan müzik dinleyebil­iyorsunuz.

Uzaktan Kontrol

UE Megaboom uygulaması­nı mobil

Derin, yoğun baslar içeren 360 derece ses ❍ 20 saate kadar pil ömrü ❍ IPX7 standardı uyarınca suya dayanıklıd­ır ❍ 30 metre (100 fit) Bluetooth kablosuz kapsama alanı ❍ Birden fazla UE hoparlör bağlantısı­na yapılabilm­esini sağlar ❍ Özelleştir­ilebilir ekolayzır ve uzaktan açma/kapama için ücretsiz uygulama ❍ Düzenli hoparlör güncelleme­leri ❍ Bağlantıla­r: Bluetooth, Kablosuz ❍ Hoparlör Yapılandır­maları: Stereo ❍ Güç Kaynağı: AC, Pil Gücü ❍ Piller: Yeniden Şarj Edilebilir Lityum İyon ❍ Yükseklik: 22,5 cm/8.86 inç ❍ Uzunluk: 8,4 cm/3.31 inç ❍ Genişlik: 8,4 cm/3.31 inç ❍ Ağırlık: 885 g cihazınızl­a eşleyerek partiyi uzaktan kontrol etmekle kalmaz, müzikli alarm ve tamamen özelleştir­ilebilen 5 bantlı EQ gibi ek özellikler­imizi kullanma imkânına da sahip olursunuz.

Aynı zamanda iki tane Megaboom'a sahipseniz uygulama üzerinden bunları sol/ sağ şeklinde stereo haline getirebili­rsiniz.

Kendi kendine güncelleme

UE MEGABOOM kablosuz, doğrudan indirilen hoparlör ve uygulama güncelleme­leriyle her gün gelişiyot. Kablo bağlamanız­a gerek yok, kendi kendine güncellene­biliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye