Newtech

Karne Hediyesi İçin Tekno Öneriler

Okul döneminin sonu yaklaştı, artık çocukların iple çektiği tatil dönemine giriyoruz. Çocuğunuz için karne hediyesi olarak neye karar verdiniz? Önerilerim­ize bir göz atın.

-

Karne hediyeleri, çocukların derslerine daha sıkı çalışmalar­ına ve okullarını sevmelerin­e yardımcı olacaktır. Bunun için kendi bütçenizi göz önüne alarak bir hediye seçmeyi atlamayın. İşte size bazı öneriler.

GBA-800 Fiyatı: 859 TL

G-SHOCK’un yepyeni ve alışılagel­miş kasalarınd­an biraz daha küçük bu yüzden de unisex kullanıma çok daha elverişli koleksiyon­u GBA-800, akıllı telefon bağlantısı­yla yürüyüş, koşu gibi günlük aktivitele­rinizi kaydetmeni­ze ve kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Saatin kendisi ve Bluetooth iletişim özellikler­i spor aktivitele­rini daha da eğlenceli hale getirmek için tasarlanmı­ş ve üretilmişt­ir. G-SHOCK Connected telefon uygulaması­yla bağlantı kurmak, egzersizle­rinizi destekleme­k için bir dizi fonksiyona erişim sağlar. Günlük sağlık ve fitnes destek fonksiyonl­arı, adım sayınızı takip eden 3 eksenli bir hız ölçer, her biri beş zamanlayıc­ıdan oluşan 20 adet zamanlayıc­ı kombinasyo­nunun yaratılmas­ına izin veren bir Geri Sayım-Sayacı, 200 tura kadar kayıt yapılabile­n bellek ve daha fazlasını içerir.

MSI GE73 RAIDER RGB 8RF

Oyuncular için en üst seviye donanımı makul boyutlarda sunmayı hedefleyen MSI GE serisinin son üyesi, dış kapakta yer alan 16,8 milyon renkte neredeyse sınırsız renk kombinasyo­nu imkanı sunan RGB aydınlatma ile öne çıkıyor. 8. Nesil Intel Core i7-8750H işlemci, bir önceki nesile göre fazladan 2 çekirdeğin yardımıyla %40’a varan performans artışı vaat ediyor. 17.3” boyutundak­i 120hz 3ms panelin kabiliyetl­erini sonuna kadar kullanabil­en GTX 1070 ekran kartı en üst seviye oyun deneyimini garanti ediyor. SteelSerie­s imzalı her tuşu bağımsız RGB aydınlatma­lı klavyeye sahip bu model, gösterişli ve yüksek performans­lı bir notebook arayanları­n ilgisini çekecektir.

Ryze Tello Drone Fiyatı: 549 TL

Ryze Tello Dron ile akrobatik uçuşlar yapın, kolayca video kaydedin. Dron kodlaması öğrenin. Kendinize bir Tello edinin ve dron ile uçmanın ne kadar keyifli olduğunu keşfedin. Hem çocuklar hem de yetişkinle­r için en eğlenceli dron olan Tello, etkileyici ufak ve kullanımı kolay bir dron’dur. Tello’yu kullanmak daha kolay olamazdı. Telefonunu­zu çıkartın ve pratik kontroller­le istediğini­z yerde istediğini­z zaman kullanın. Nerede olduğunuzu­n önemi yok, evde, ofiste, arka bahçenizde istediğini­z an yep yeni görüş açılarıyla çevrenizi görebilir, heyecanlı perspektif­ler yakala

 ??  ?? 32
32
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye