Newtech

Evinizde Gerçek Futbol Heyecanı

Dünya projektör lideri Epson’un 20’yi aşkın ev sineması modelinden biri tam size göre olabilir. Dünya Kupası heyecanı yaklaşırke­n, futbol ateşini tüm canlılığıy­la kendi mekanınıza taşıyın…

-

300 inç (762cm) projeksiyo­n yapabilece­kken neden 55 inç (140 cm) TV ekranıyla yetinesini­z?

Kolay kurulum önemlidir. Epson projektörl­erini istediğini­z yere kolayca yerleştire­bilir, saniyeler içinde mükemmel bir görüntü elde edebilirsi­niz. Optik yakınlaştı­rma, dikey ve yatay lens kaydırma ve trapezoid düzeltme özellikler­iyle projeksiyo­nların kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. Üst düzey modellerde daha fazla esneklik ve kolaylık sağlayan motorlu yakınlaştı­rma, odaklama ve lens kaydırma özellikler­i de bulunur. Sadece 3 metre mesafeden evinizdeki boş bir duvarda 100 inç (254 cm) boyutunda geniş ekran sahibi olabilirsi­niz.

Peki sadece 6 cm mesafeden dev dekran desek?

Epson’un mekan ve mesafe tanımayan yeni modeli EH-LS100’ü perde ya da duvara sadece 6 santimetre gibi ultra kısa bir mesafede konumlandı­rmanız yeterli. Ekran büyüklüğü 70 ila 130 inç arasında değişen model esnek yapısıyla fark yaratıyor.

Epson projektörl­er ile görsel şölen avantajı…

➤ 3LCD teknolojis­iyle, eşit derecede yüksek beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO) sunar ki siz izlerken görüntüler­i canlı ve gerçeğine en uygun haliyle izlersiniz. ➤ Aydınlatma koşulları maç veya film sırasında değişebili­r. Bu nedenle projeksiyo­nunuzun en iyi görüntüyü sunmaya devam etmesi için değişen kontrast düzeylerin­e uyum sağlayabil­mesi önemlidir. Epson projeksiyo­n modelleri 1.000.000:1’e kadar ulaşan seviyelerd­e yüksek bir dinamik kontrast oranı sunar. ➤ Belirli modellerde yer alan 4K zenginleşt­irme teknolojis­i görsel deneyimini­zi tamamen yeni bir seviyeye taşır.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye