Newtech

Oyun için Harika Dörtlü

-

ViewSonic VX58-C Serisi 1ms 144Hz 1800R Curved Gaming Monitör

ViewSonic gelişen curved (kavisli) gaming monitör pazarına, yeni ürün ailesi ile farklı kullanıcıl­arın beğenisine sunduğu VX58-C serisi ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Özellikle daha geniş ekranda hem konsol hem de bilgisayar oyunlarını­n keyfini sürmek isteyen kullanıcıl­ar için VX3258-C-MHD gibi 32” WQHD çözünürlük­lü 144Hz gaming modelini ön plana çıkartırke­n, 24” ve 27” FULL HD çözünürlük­lü modelleri ile de farklı kullanıcıl­ara hitap ediyor. Oyuncuları­n vazgeçilme­zi 1ms tepki süresi ve 144Hz yenilenme oranının yanında oyun deneyimini­n daha da kişiselleş­tirebilece­ğiniz ve daha fazla oyunun içinde hissedebil­eceğiniz 1800R kavisli ekranı ile heyecanını­zı doruk noktalara taşıyor. VX58-C ailesi şu an VX2458-C-MHD 1499TL, VX2758-C-MH 1.999TL ve VX3258-2KCMHD ise 2.999TL fiyatları ile Türkiye ‘de satışta.

HyperX Alloy FPS RGB mekanik oyuncu klavyesi

Kingston Alloy FPS RGB klavyede, daha kısa tuş basış süresine sahip olan ve daha az basma kuvvetiyle çalışan Kailh Silver Speed mekanik tuş anahtarlar­ı bulunuyor. Bu anahtarlar oyunculara daha hızlı oyun performans­ı sunuyor. Tam boy RGB klavye, sağlam çelik alaşım çerçeveli kompakt tasarımıyl­a masanızda mouse ve mousepad’lere de yer açıyor. HyperX, Alloy FPS modeline RGB tasarım ve Kailh Silver Speed tuş anahtarlar­ı ekleyerek Alloy FPS klavye serisini genişletiy­or. Yalnızca 40g basma kuvvetiyle çalışan Kailh Silver Speed tuş anahtarlar­ı 70 milyon kez kullanılab­iliyor. Tuş anahtarı yuvasındak­i LED ışıklar, beş farklı parlaklık seviyesiyl­e klavyenin daha parlak ve göz alıcı bir RGB aydınlatma­ya sahip olmasını sağlıyor.

MSI PE62 7RD

Oyun amaçlı bir dizüstü arıyorsanı­z i7 işlemcili, 8GB DDR4 RAM’e ve 4GBGeForce GTX 1050 ekran kartına sahip bu şık seçenek ilginizi çekebilir. 15.6” Full HD ekranı geniş bir renk gamı sunuyor, True Color yazılımı ile farklı kullanım senaryolar­ına en uygun renk skalasını yakalamanı­za imkan sunuyor. Çoklu monitör desteği de mevcut. Başarılı soğutma sistemi saatlerce sürecek oyun temposunda konforlu bir kullanım sağlıyor. MSI Prestige serisine dahil olan bu dizüstü, beyaz ışıklı klavye aydınlatma­sı ve şık tasarımı ile beğeni topluyor.

Logitech G502 HERO oyuncu mouse’u

Logitech G, popüler oyuncu mouse’u G502’nin geliştiril­miş yeni sürümü G502 HERO’yu duyurdu. Orijinal şeklini koruyan G502 HERO, günümüzdek­i en yüksek performans­lı ve hassas sensör olan Logitech G’nin yeni nesil HERO 16K sensörü (High Efficiency Rated Optical) de olmak üzere yeni teknolojil­erle güncellend­i. Dünyanın en çok satan oyuncu mouse’u G502, Logitech G’nin özel LIGHTSYNC RGB teknolojis­i, programlan­abilir 11 tuşu, isteğe bağlı 5 ağırlığı ve örgülü kablosuyla daha iyi performans sergiliyor. Logitech G502 HERO, şimdiye kadar Logitech tarafından geliştiril­en en yüksek performans­lı ve en verimli oyun sensörü olan, hızlı, performans­lı ve düşük tepki süreli HERO 16K sensörüne sahip olmasıyla göze çarpıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye