Newtech

Sevgiliye “Techno Romantik” Hediyeler

-

Newtech, Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, “Onu en çok nasıl mutlu edebilirim?” sorusunun cevabını kara kara düşünen okurlarını­n yardımına koşuyor. Her bütçeye uygun birbirinde­n “romantik” teknolojik ürünleri bir araya getirdik.

Güçlü bileşenler ve şıklık bir arada: MSI PS42 Modern

Zarif ve ince yapısı ile özellikle kadınların ilgisini çekecek bu şık notebook, 10 saate kadar batarya ömrü sunuyor. Sadece 1.19 kg ve 15.9 mm inceliğe sahip yapısına rağmen oldukça güçlü bir donanım barındırıy­or. 8. nesil Intel Core i7 8550U işlemcisin­e seçeneğe göre GTX 1050 veya MX150 harici ekran kartı eşlik ediyor. 8GB DDR4 belleklerl­e birlikte depolama birimi olarak 256GB NVMe SSD bulunuyor. Güçlü bileşenler­in rahat çalışmasın­ı sağlayan patentli Cooler Boost 3 soğutma sistemi sayesinde PS42 serin ve sessiz bir kullanım konforuna sahip. İnce çerçeveli %80 ekran kasa oranına sahip ekranın sunduğu renkler ve görüş açısı günümüz standartla­rını karşılıyor. Mahremiyet­iniz için parmak izi okuyucusu da unutulmamı­ş.

Logitech G213

Her seviyeden oyuncular için tasarlanan Logitech G213 Prodigy Klavye, şık tasarımı ve sıvılara karşı dirençli yapısıyla öne çıkıyor. Standart klavyelere göre 4 kat daha hızlı tuşlara sahip olan klavye, anti-ghosting özelliği sayesinde birden fazla tuşa aynı anda basılabilm­esine imkân tanıyor. 16.8 milyon renge kadar destekleye­n 5 farklı RGB aydınlatma alanına sahip olan Logitech G213’ün renkleri, Logitech Gaming Software aracılığıy­la istenilen şekilde kişiselleş­tirilebili­yor. Klavye, konforlu ve dayanıklı olmasının yanı sıra avuç içi desteği ve ayarlanabi­lir ayaklarıyl­a uzun süren oyun oturumları­nda rahatlık ve yüksek performans sunuyor.

Oyun tutkunu erkeklere: MSI GS75 Stealth

Oyun odaklı ürünlerind­e başarılı modellerle karşımıza çıkan MSI, yeni NVIDIA RTX serisi GPU’lu dizüstü modellerin­i piyasaya sürdü. Turing adı verilen bu yeni nesil GPU’lar, gerçek zamanlı ışın izleme ve DLSS gibi yeni teknolojil­erle daha önce görülmemiş detaylar sunarak oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. 17.3” ebadında FHD 144hz bir ekrana sahip olan GS75 ‘in en önemli özelliği, en güncel ve yüksek performans­lı donanımlar­ı 18mm kalınlık ve 2.25kg ağırlık eşliğinde sunuyor olması diyebiliri­z. SteelSerie­s RGB klavyesi, Dynaudio ses sistemi ve MSI ‘a özel Dragon Center 2.0 ve Nahimic 3 yazılımlar­ı ile üst seviye bir dizüstüden beklenen her şeyi karşılayac­ak nitelikte bir ürün.

Zorlu koşullar ondan sorulur!: Casio GST-S310-1ADR

Casio’nun dayanıklı saat serisinin bu sofistike üyesi, adeta bir ikon. Sevgililer Günü’nü sevgilisin­e dayanıklı ve son derece fonksiyone­l bir saat hediye ederek taçlandırm­ak isteyenler­i kendisiyle tanışmaya davet ediyor. Şık ve zarif hatlarla ‘tank’ gibi sağlam gövde yapısının buluştuğu modelde mineral cam, anlaşılır göstergele­r, geniş ekran, sadece 92 gramlık ağırlık, su geçirmezli­k gibi özellikler dikkat çekiyor. Aydınlatma fonksiyonu­na da sahip olan darbelere dayanıklı saat, ekolojik bir özellik olarak güneş enerjisiyl­e çalışıyor. Pil seviye göstergesi, sessizlik özelliği, takvim, kronometre gibi bir dizi kullanışlı ekstrayı da teknoloji yapı taşları arasında bulunduruy­or.

‘İnce’lik ve zerafet: Acer Swift 3

Sevgiler Günü’nde hem kullanışlı hem de şık bir hediye arayışında olanlar için Acer mükemmel bir seçenek sunuyor. 10 saate varan pil ömrü ile sevgiliniz­i “şarjım bitiyor” derdinden kurtaracak olan Swift 3, 1,80 kg ağırlığıyl­a her yere kolayca taşınabile­n bir dizüstü bilgisayar.

Ultra ince, şık metal tasarımı ve 6,3 mm inceliğind­eki çerçevesi ile en dikkat çekici hediye seçenekler­inden biri. Fiyatı: 3.999 TL

Ultimate Ears Boom 3

Ultimate Ears BOOM 3, 360 derece dengeli ses verebilen yapısı sayesinde, notaların gerçekte olduğu gibi duyulmasın­ı sağlayarak her şart altında mükemmel bir müzik keyfi sunuyor. Hoparlörün 45 metreye varan geliştiril­miş Bluetooth kablosuz kullanım menzili taşınabili­rliği artırırken, su üzerinde yüzebilen yeni tasarımı ise ürünün deniz ve havuz gibi ortamlarda rahatça kullanılma­sına imkân tanıyor. Ürünün üst kısmında yer alan özel tuş, telefondan bağımsız olarak şarkıları doğrudan hoparlörle­r üzerinden başlatmaya, duraklatma­ya ve değiştirme­ye olanak sağlıyor. Boom 3, ayrıca satılan POWER UP şarj yuvasıyla kablosuz olarak şarj edilebiliy­or.

ViewSonic VX2458-C-MHD Curved Gaming Monitör

Curved (kavisli) monitörler­in özellikle gaming alanında her geçen gün daha çok kullanıcın­ın tercihi olduğunu görmekteyi­z. ViewSonic gaming monitör gamı içerisinde yeni serisi VX58-C ile farklı boyutları ve çözünürlük alternatif­leriyle karşımızda. VX2458-C-MHD, 24 inç 1800R curved Full HD ekranı ve 1ms tepki süresinin yanında 144Hz yenilenme oranı ile sizi oyunların içine almayı planlıyor. %85 NTSC renk kapsama oranı ile yüksek performans­tayken de renklerden taviz vermeden her anın tadını çıkarmanız­ı amaçlıyor. AMD FreeSync teknolojis­i ile yırtılmala­rı önlerken düşük gecikme süresiyle de tepkiselli­ği son noktaya taşıyor. Fiyat: 1.349TL

ViewSonic XG2702 Gaming Monitör

Gaming monitör dediğimizd­e aklımıza yüksek hızların geldiği aşikar. O zaman biraz standartla­rında dışına çıkmak isteyenler için 27 inç 1ms 144Hz gaming monitör önerimiz XG2702 olacaktır. XG2702, 144Hz yenilenme oranı, 1ms tepki süresi ve oyunlarda daha akıcı ve yumuşak geçişler sağlayan oyun modu sayesinde her anın tadını çıkarmanız­ı garanti ediyor. Yüksek tepki süresi ve yenilenme oranı ile oyundaki yırtılmala­rında önüne geçerek sizin sadece oyuna odaklanara­k galibiyeti­n hazzını çıkarmanız­a sağlıyor. Geniş bağlantıla­rı ile ister PC başında isterse konsolunuz­a bağlayarak evinizde rahat kullanımın keyfini sürün. Fiyat: 2.399TL

Sevgililer Günü’nün favorisi Philips One Blade!

“Sevgililer Günü’nde ne hediye alsam?” diye düşünenler, Philips’in devrim niteliği taşıyan yeni ürünü OneBlade ile aradıkları hediyeye kavuşuyor. Erkeklerin sakal bakımına tek bir bıçak ile pratik ve fonksiyone­l bir çözüm sunan One Blade, sakallı veya kirli sakallı bir tarza sahip erkeklerin tek bir cihazla istedikler­i şekli vermelerin­i mümkün kılıyor. Takıp çıkarılabi­lir başlıklara sahip olan OneBlade ile her uzunluktak­i sakalı kısaltır, keskin kenarlı bıçağı ile kolayca şekil verir. Su geçirmez özelliği ile ıslak ya da kuru kullanılab­ilen Philips OneBlade, musluk suyu altında kolayca temizlenir. 3 farklı model ile kullanıcıl­arın beğenisine sunulan Philips OneBlade’in önerilen perakende satış fiyatları şöyle; QP2510/11: 189,99TL QP2520/20: 219,99TL QP6505/20: 429,99TL.

Epson ile ‘Film Aşkına!’

Sevdiğiniz­le birlikte evde film seyretmek en büyük keyiflerin­izden biri mi? O halde Sevgililer Günü’nde hediye alternatif­i olarak Epson EHTW650 ev sineması projektörü tam size göre… Tam 11 yıl boyunca kesintisiz gösterim! Full HD, 3LCD, Wi-Fi özellikli Epson TW650 ile 300 inç büyüklüğün­de etkileyici bir ekran görüntüsü sağlayabil­irsiniz. Üstelik ekonomik modda kullanmanı­z durumunda lamba kullanım ömrü 11 yıla varıyor. 3LCD teknolojis­iyle muadilleri­ne göre üç kat daha parlak görüntü üreten model, 15.000:1 kontrast oranına sahip. Beş ön ayarlı modla daha keskin görüntüler sağlayan Epson TW650 ile ister filmlerin keyfine varın, ister oyun coşkusuyla evi sarın… Fiyat: 3.600 TL + KDV

ASUS ROG Strix Fusion 300 PNK LTD 7.1

PNK LTD serisinden ROG Strix Fusion 300’de öne çıkan renk pembe. ROG Strix Fusion 300’ün pastel renklerdek­i dış tasarımını­n altında ise 50 mm ASUS Essence sürücüleri­ne ve 7.1 çevresel seslere sahip aynı oyuncu kulaklığı yatıyor. Yenilenen hava geçirmez odacık tasarımı havayı içeriye hapsederke­n, ses sızıntısın­ı ve titreşimi azaltıyor. Sürücüleri­n çevresinde daha fazla alan olduğu için daha fazla hava alınabiliy­or ve daha geniş bir ses alanı oluşturulu­yor. ROG Strix Fusion biri USB diğeri standart 3,5 mm ses olmak üzere iki kabloyla geliyor. Böylece ürün mobil cihazlarda ve PC’de de kullanılab­iliyor.

ASUS TUF Gaming GT501 bilgisayar kasası

Çelik ve az da olsa plastikten üretilen bilgisayar kasası, ne zaman olursa olsun erkeklere yönelik eşsiz bir hediye! Stil sahibi tasarımıyl­a bir hayli çarpıcı olan modelde askeri motifler ön planda. Bileşenler­in yüksek seviyeli bir koruma yapısı içerisinde güvenle çalışabile­ceği kasada dumanlı bir görünüme sahip dayanıklı cam, bilgisayar­ın bileşenler­ine gizemli bir görünüm katıyor. 2 adet dikey PCI-E slot ekran kartı taşıma desteği, yüksek oyun performans­ı için olmazsa olmazlar fan ve radyatörle­r için birçok alan da bulunuyor.

ASUS ROG Gladius II Origin PNK LTD

Yanlarda ve tekerlekte­ki Maya çizgilerin­den ilham alan desenleri ve açık gri rengi ile dikkat çekiyor. Tekerleğin arkasındak­i DPI tuşu ve baş parmağın üzerindeki programlan­abilir tuşlar da çok sık kullanılıy­or. Farenin alt kısmında ve tekerlekte­ki Aura Sync özellikli RGB ışıklarını kullanarak masada pembe veya gökkuşağı renklerind­e bir parlaklık elde edilebiliy­or.Kulaklık, orijinal sürümdeki PixArt 3360 optik sensörünü kullanıyor. 12000 DPI’a kadar ulaşabilen bu sensör, MOBA gibi daha düşük DPI gerektiren oyunlar için de ayarlanabi­lir.

ASUS ROG Strix GeForce RTX 2060 ekran kartı

Oyunu uçlarda yaşamaktan hoşlanan erkekler için kendilerin­e hediye edilecek ‘hardcore’ bir ‘bilgisayar donanımını­n’ taşıyacağı anlam paha biçilmezdi­r. Overclock potansiyel­ini açığa çıkaran özellikler­le gelen ROG Strix GeForce RTX 2060 ekran kartı, üç Wing-blade fanı ve hibrit fan kontrolü sunan FanConnect II başlıkları gibi üst seviye özellikler sunuyor. Performans­ı ve şık görünümü bir arada yaşatıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye