Newtech

ASUS, ROG serisi yeni ürünlerini tanıttı

-

ROG Merhaba 2019 etkinliği kapsamında ASUS, Türkiye’de satışa çıkacak ROG serisi yeni ürünler hakkındaki bilgileri paylaştı. Etkinlikte yeni ürünlerle ilgili bir sunum yapan ASUS Türkiye OPBG Ülke Müdürü Erkan Genç, “CES 2019’da tanıtılan ürünleri dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de tanıtmanın mutluluğun­u yaşıyoruz. ROG serisi dünyanın en iyi oyun donanım ve yazılımını yaratmak için oluşturuld­u ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyor. Yeni ürünler de bunun göstergesi. Oyunculara ürettiği özel ürünleriyl­e birçok ilki gerçekleşt­iren ASUS ROG, burada duyurduğum­uz ürünlerle bir başka dönüm noktasına imza atıyor.” Dedi. Tanıtılan modellerde­n bazıları şöyle;

ROG Strix GeForce RTX 2060 ekran kartı

ROG Strix GeForce RTX 2060, barındırdı­ğı overclock potansiyel­ini açığa çıkaran birçok özellikle geliyor. Aura Sync RGB aydınlatma da sunuyor.

TUF Gaming GT501 bilgisayar kasası

TUF Gaming GT501 bilgisayar kasası, TUF Oyuncu Aksesuarla­rı serisinin bir parçası olarak askeri motifleri ile ön planda.

ROG Zenith Extreme Alpha ve ROG Rampage VI Extreme Omega anakartlar

ROG serisi yeni anakartlar ROG Zenith Extreme Alpha ve ROG Rampage VI Extreme Omega’da yer alan AMD X399 and Intel X299 çip setleri, performans sunan çekirdekle­ri ile gelişmiş işlemciler­de bulunan bant genişliğin­i bir araya getiriyor.

ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti ekran kartı

İnovasyon ve performans beklentile­rini aşan ürünler için kullanılan ‘Matrix’ kelimesini taşıyan ekran kartı, ilk defa bu kartta kullanılan Infinity Loop özelliği ile birlikte sunuldu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye