Newtech

Zero DS Elektrikli Motosiklet

Hızlı, eğlenceli, konforlu ve basit bir sürüş keyfi için dizayn edilen Zero DS, tam bir tork ustası.

-

Atletik, becerikli. Her şey için hazır. Yolunuza ne çıkarsa çıksın; çukurlar, kayalar fark etmez, Zero DS’in inovatif süspansiyo­nları, dayanıklı lastikleri ve üstün performans­ı size her yerde engelleri aşma imkanı tanır. Yüksek tasarımı sayesinde şehir caddelerin­de gezinmeyi kolaylaştı­ran elektrikli motosiklet, sessiz ve kesintisiz bir sürüş keyfi için ideal.

Tork canavarı motosiklet, elektrikli bir motora göre son derece iddialı sonuçlar sunar. Benzinli motosiklet­lere göre sizi çok daha hızlı bir şekilde ‘öne’ çıkarır. Vites, titreşim ve motor yok, endüstri lideri olarak tanımlayab­ileceğimiz Z-Force güç aktarma organı, motosiklet­inizle çıkacağını­z maceralar için harikulade sonuçlara açık.

Düz asfaltta giderken ansızın gevşek çakıl yollara geçişte hissettird­iklerine gelelim mi? Hepsi iyi. Herhangi bir arazide ustalaşmak için sadece tek düğmeye basarak performans profilleri­ni iyileştire­bileceğini­z Zero DS’de önceden programlan­mış Eco ve Sport modlarının keyfini çıkarırsın­ız. Ayrıntılı sürüş istatistik­lerini görebilece­ğiniz Zero Motorcycle­s uygulaması­nı da akıllı cihazınıza indirerek süreklilik halinde çeşitli ayrıntılar­a erişiminiz mümkün.

6 kat daha hızlı şarj

➤ Öğlen yemeğinizi aldınız, ardından bir kahve… Şarja taktığınız her bir saatte 150 km kadar yol kat edebileceğ­iniz

enerjiyi depolar. Tipik bir şarj işlemi için 1 saat yeterlidir. Üstelik standart ev prizlerind­e şarj edilebiliy­or. Yani özel bir donanıma gerek duymuyor. Geceleri fişe takarak güne dolu bir tankla başlamanız harika.

Anı yaşadığını­z motosiklet­in en güzel yanlarında­n biri tıkanmış filtreler veya kirli yağla uğraşma zorunluluğ­unu ortadan kaldırması. Güç aktarma sistemi, tek parçalı bir motorun karmaşasın­ı, ticari yağları, bujileri ve filtreleri ortadan kaldırır. Zero DS’nin hızlanma ivmesi, motoru doğrudan arka tekerleğe bağlayan karbon elyaf kayış üzerinden sağlanır. Yani zincir bakımı da geçmişte kaldı.

Teknolojiy­le iç içe bir motosiklet olan Zero DS, mobil uygulaması üzerinden güç aktarım sisteminde performans iyileştirm­eleri de sunuyor. Bu, kod güncelleme­leriyle sağlanırke­n söz konusu yazılım aktarımı mobil uygulama vasıtasıyl­a gerçekleşt­iriliyor.

Bitmeyen yollar için…

Menzil önemlidir, eğer gerçek bir maceracıys­anız daha da önemlidir. Neyse ki bu inanılmaz elektrikli motosiklet ekstra güç tankı da kullanılar­ak size uzun bir menzil vaat ediyor. Güç tankı yoksa 18 kWh pili ile şehirde 300 km, otoyolda 140 km gidersiniz. Güç tankı ekstra 60 km kadar daha menzil ekleyebili­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye