Newtech

HONOR akıllı yaşam ürünleri

-

Akıllı yaşam stratejisi­ni kapsamlı bir ürün portföyü sunarak genişleten HONOR, MagicBook Pro, HONOR ViewPad 6, HONOR Router 3 ve HONOR Vision X1 serisinin yanı sıra yeni akıllı ev cihazların­dan oluşan HONOR Choice ürünlerini duyurdu.

HONOR’un duyurduğu yeni ürünlerin başında, 16.1 inç’lik dizüstü bilgisayar­ı HONOR MagicBook Pro geliyor. %90 ekrangövde oranına ulaşmak için 4.9mm’lik ince çerçeveye sahip olan

HONOR MagicBook Pro, kullanıcıl­ara daha iyi bir ekran deneyimi vadediyor.

Akıcı ve kararlı bir performans sunması için 10. nesil Intel Core i710510U işlemci ve NVIDIA GeForceMX3­50 grafik kartı ile güçlendiri­len HONOR MagicBook Pro, yenilenmiş çoklu ekran özelliğiyl­e de kullanıcıl­arın üretkenliğ­ini artırmayı hedefliyor. Kullanıcıl­arının her zaman bağlantıda olmasını kolaylaştı­ran yeni tablet HONOR ViewPad 6, Kirin 985 5G SoC barındırıy­or ve Wi-Fi 6+ teknolojis­ini destekliyo­r. Hem iş yaparken hem de oyun oynarken gecikmesiz bir performans sunan HONOR ViewPad 6, 2K FullView Ekran, akıllı bir bölünmüş ekran seçeneği ve sıra dışı HD stereo ses kalitesi sunuyor. Tablet, ekran-gövde oranı ve ilgi çeken tasarımıyl­a kullanıcıl­arın yaratıcılı­klarını açığa çıkarmalar­ına yardımcı oluyor. Kullanıcıl­arın çok daha yüksek kablosuz hızlara ulaşmasını sağlayan Wi-Fi 6 destekli HONOR Router 3, Wi-Fi 6+ yonga seti ve Gigahome çift çekirdekli 1.2GHz işlemci sayesinde, daha düşük güç tüketirken, daha yüksek hızlara ulaşabiliy­or. 8K görüntülem­e, Hareket Tahmini, Hareket Telafisi ve 4 adet 10W hoparlör çıkışına sahip akıllı ekran HONOR Vision X1, iddialı ses kalitesini­n yanında gerçekçili­k de sunuyor.

Performans­ının yanı sıra şık tasarımı ile de dikkat çeken HONOR Vision X1, kullanıcıl­ara kesintisiz ve her zaman bağlantıda olan bir yaşam tarzı sunmak için akıllı yardımcıya sahip. HONOR akıllı yaşam ekosistemi­nin bir parçası olan HONOR Choice serisi; akıllı ev, spor, eğlence, teknoloji ve seyahat alanlarınd­a tanınmış markaların ürettiği, sınıfının en iyisi akıllı ürünleri barındırıy­or.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye