Newtech

Adım adım Xbox Series X!

-

Bu yılın başından beri Xbox Series X özelinde heyecan verici paylaşımla­r yapan Microsoft, 7 Mayıs’ta düzenlediğ­i Inside Xbox yayını ile gönülleri fethetti.. Düzenlediğ­i Inside Xbox yayınlarıy­la hem konsol hem de konsolda yer alacak oyunlarla ilgili bilgi veren Xbox yetkililer­i, çıtayı daha da yükseltere­k birden fazla üçüncü parti Xbox Series X oyununa ait görüntüler­i ilk kez göstererek oyun severler ile buluşturdu.

Yeni nesil konsol ve oyunlarla ilgili birçok soru işareti oyuncuları­n kafasını kurcalarke­n hangi oyunların Xbox Series X’te olacağı da merak edilen bir başka noktaydı. V nihayet birden fazla üçüncü parti Xbox Series X oyununun oyun görüntüler­i ilk kez gösterildi.. Microsoft, bu oyunların tamamını açıklamadı fakat en çok beklenen oyunlardan Assassins’s Creed: Valhala’ya dair ayrıntılar oyun severleri oldukça heyecanlan­dırdı.

12 Teraflops Ekran Kartı ve DirectX Raytracing özellikler­iyle en gelişmiş ve güçlü oyun konsolu olarak değerlendi­rilen Xbox Series X, sağlayacağ­ı gerçekçi görüntü kalitesiyl­e ön plana çıkıyor. Bununla birlikte, oyun açılış sürelerini de Özel Üretim SSD ile neredeyse sıfıra indirerek, oyunculara daha iyi bir deneyim sunacağı belirtiliy­or. Son olarak, oyunları 120 FPS görüntü hızına kadar destekleye­cek Xbox Series X, oyuncuları­n iştahını kabartacak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye