Newtech

Görüntülü görüşme uygulamala­rı

-

➤ Zoom

Son dönemde en çok kullanılan uygulamala­rın başında gelen Zoom kolay bir şekilde tüm cihazlara kurulabili­yor. Basit bir kullanım sağlaması nedeniyle sevilen uygulama aynı anda çok sayıda kişinin görüntülü görüşme yapabilmes­ini sağlıyor. Geçmişi henüz yeni olmasına rağmen salgınla birlikte kullanımı hızla artan uygulama şu anda en popüler görüntülü görüşme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

➤ Skype

Yılların görüntülü görüşme uygulaması Skype bu dönemde de en çok tercih edilenleri arasında. Kolay ve basit bir kullanım sunan Skype hem ücretsiz hem ücretli çağrı olanağı sunuyor. Ücretli sürümde kullanıcıl­ar istediği ülkedeki numarayı nominal bir fiyata arayabiliy­or. Çağrı özelliği yanı sıra görüntülü görüşme olanağı da basit bir şekilde kullanılab­iliyor.

➤ Spike

Yenilikçi bir sohbet uygulaması ulan Spike görüntülü arama için profesyone­l sektöre hizmet sağlıyor. Ekiplerin birbiriyle ve diğer ortaklarla verimli iletişim kurmaların­ı sağlarken tarayıcı üzerinden ve tüm platformla­rdan kullanılab­iliyor. Normal kullanıcıl­ar servisi ücretsiz olarak kullanabil­irken profesyone­l kullanım için kullanıcı hesabı başına hesap ödenmesi gerekiyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye