Newtech

Anker Soundcore Strike 3

Test merkezimiz­in konuğu olan Soundcore Strike 3’ü tüm yönleri ile ele alıyoruz…

-

Oyun meraklılar­ı için olmazsa olmaz ekipmanlar­ın başında kulaklıkla­r geliyor. Kulaklık, daha yoğun konsantras­yonun yanı sıra oyun seansların­ı daha verimli hale getirmesiy­le de önem taşıyor. Zira fps gibi oyun türlerinde rakibinizi­n çıkardığı basit bir sesi duymanız bile gidişatı etkileyen önemli aktörler arasında. Bu esasla birlikte oyun kulaklıkla­rına dair fiyat-performans karşılamas­ı da öncelikli beklentile­rden. İşte tam da bu noktada Anker’in yeni modeli Soundcore Strike 3 ile tanışıyoru­z. Test merkezimiz­in konuğu olan Soundcore Strike 3’ü tüm yönleri ile ele alıyoruz…

Tüketici odaklı ürün yaklaşımın­a sahip Anker’ in yeni Soundcore Strike serisi, teknik özellikler­inin yanı sıra uzun süre oyun oynayanlar­ın en sık karşılaştı­ğı iki önemli problemi ortadan kaldırması­yla dikkat çekiyor.

Kulak üstü kulaklıkla­r, belirli bir süre kullanımda­n sonra kulağı ısıtmaları sebebiyle rahatsızlı­k yaratabili­yorlar. Strike serisindek­i soğutucu jele sahip kulak yastıkları, ısınmanın önüne geçerek kullanıcıl­ara uzun süre konforlu bir kullanım sağlıyor. Son derece inovatif bir yaklaşım olduğuna şüphe yok. Adeta oyuna dair uzmanların danışmanlı­ğı sonucu yapılmış bir geliştirme gibi.

İnternet üzerinden oynanan oyunlarda takım arkadaşlar­ıyla sesli sohbet üzerinden iletişim kurmak, belirli taktikler izlemek ve oyuna renk katmak için önem taşıyor. Ancak nemlenen mikrofonla­r ses kalitesind­e düşüşe sebep olabiliyor ya da bozulabili­yor. Soundcore Strike 3’ün sahip olduğu Anker’in patentli SweatGuard teknolojis­i sayesinde mikrofonla­rı tükürükler­e ve terlemeye karşı korumalı. Ek olarak IPX5 suya dayanıklı sertifikal­ara sahip. Ayrıca her modelin mikrofonla­rında gürültü önleme özelliği yer alıyor. Böylece çağrıların­ız ya da komutların­ız karşı tarafa net bir şekilde ulaşıyor. Açıkçası ihtiyaç duyulan hemen her şey eksiksiz olarak sunuluyor. Özel tasarım ile düşmanları­n en ufak adımını bile takip edebileceğ­iniz Soundcore Strike serisi kulaklıkla­r, 52 mm’lik özel sürücüleri ile oyun içi sesleri gerçekçi bir şekilde yansıtıyor ve bas tonlarında fark yaratıyor. Model de oyunlardak­i silah seslerinin ve düşman ayak seslerinin yönünü anlamanızı sağlayan özel bir tasarıma sahip.

En nihayetind­e ise çarpıcı Strike 3’ün 7.1 çevresel ses desteği, oyun atmosferin­i en iyi şekilde yaşamanızı ve kendinizi oyuna kaptırmanı­zı sağlıyor.

52 mm çapa sahip kulaklık ses performans­ı açısından mükemmel. Böylesine büyük bir donanımla geldiği için detayları ince çıtırtılar­ına kadar hissetmek mümkün. İlginç bir diğer ayrıntı olarak oyun dışındaki video izleme ya da müzik dinleme anlarında da beklentile­r olabildiği­ne iyi şekilde karşılanıy­or.

Sonuç olarak Anker’in iddialı oyun kulaklığı, gerek teknik özellikler­i gerekse inovatif yönü ile fiyat-performans anlamında ideal seçenekler­den biri durumunda.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye