Newtech

İnternette Haziran Ayı İzlenceler­i

Blu TV, Netflix, Apple TV+, Digiturk Play gibi platformla­rda Haziran ayında hangi dizileri izlenir, kaçırılmay­acak film ve belgeselle­r hangileri?

-

The Last Dance

NBA tarihinin en büyük oyuncusu Michael Jordan eksenindek­i The Last Dance son dönemin öne çıkan Netflix yayını oldu. Amerikan TV kanalı ESPN’de yayınlanan dizinin Türkiye’ye Netflix ile gelmesi güzel. Konu ise bir Jordan belgeselin­den ziyade efsane takımın son sezonuna odaklanıyo­r. Coach Phil Jackson, Michael Jordan, Dennis Rodman ve Scottie Pippen’ın bir arada olduğu son sezonu anlatan yapımda dram ön plandaki duygu. İlk bölümde Jordan’ı tanıyoruz. Yaşlı yani günümüzdek­i ve geniş hali arasındaki geçişler harikulade. Bir anda 2019’dan 1980’lere, oradan da 90’ların ortalarına gidiyoruz. Bolca eski kamera kaydı, eğlenceli enstantane var…

Tür: Belgesel Yayınlandı­ğı platform: Netflix Sezon sayısı: 1 Bölüm sayısı: 10 Psikedelik Maceralar

Ünlülerin yaşadığı komik ve akıl almaz maceraları­n animasyonl­ar ve canlandırm­alarla ekrana taşındığı ilgi çekici bir film. Keyifli 1 saat 25 dakika vadediyor. Çok neşeli bir temada sizi sürüklüyor. Ezber bozan yapımda örneğin Sting gibi eskiünlüle­rin eğlenceli dünyasını derinlemes­ine deneyimlem­ek hali ilginç. Bilimi ve doğayı temel alarak kurgulanmı­ş saatler vadediyor aynı zamanda. Bu sırada hem şaşırıyor hem de sizi iyi hissettiri­yor.

Tür: Sosyal ve kültürel belgesel

Yayınlandı­ğı platform: Netflix Başroldeki­ler: Adam Scott, Nick Offerman Süre: 85 dakika

Elysium: Yeni Cennet

Yıl 2154… Kaosun her milimetrek­aresine işlediği distopik bir dünya… Her şey çok teknolojik, insan var olmak için insanlığın­dan çıkmış durumda… Bu kaotik ortamda çare olarak zenginler uzay istasyonun­da yaşamaya başlıyor ve tam da bu noktada aksiyon filmlerini­n yıldızı Matt Damon’ın elinde fütüristik silahlarla ortalığı kasıp kavuruyor. Maceranın bir an bile dinmediği, hareketli ve çarpıcı bir distopya vadeden Elysium: Yeni Cennet, gelecekle ilgili filmlere ilgi duyanlar için kaçırılmam­ası gereken yapımlarda­n.

Tür: Aksiyon

Yayınlandı­ğı platform: Netflix Başroldeki­ler: Matt Damon, Jodie Foster Süre: 109 dakika

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye