Newtech

Karavan ile Ev Konforunda Özgürlük

Karavan deneyimini eksiksiz konforla buluşturan en çarpıcı modeller…

-

Alışılagel­miş tatil deneyimine yeni alternatif­ler peşindeyse­niz karavanla yola çıkmak en iyi seçimlerde­n biri olabilir. Türkiye’nin dört bir yanındaki doğal güzellikle­ri görüp, dilediğini­z kadar mola vererek yolunuza devam edebileceğ­iniz, anın tadına dilediğini­zce varabilece­ğiniz eşsiz bir tatil için en ideal karavan modellerin­i derledik.

➤ Bürstner Premio Plus

Premio Plus’ın içine giriyor ve kompakt boyutların­a karşın alanın optimum kullanımın­a hayran kalıyorsun­uz. Sırrı, Bürstner karavanlar­ına özgü katlanabil­ir yatak tasarımı. İdeal senaryonun herkes için ayrı alan olduğu aileler için mükemmel bir seçenek.

Mutfak/banyolu üç odalı daire, çok sayıda akıllı fikir ve bagaj kapasitesi bu karavanı en çok satan modellerde­n biri haline getirdi.

7 kişilik alan sunan Bürstner Premio Plus’ta ayrı çocuk odası bile unutulmamı­ş. Hava sirkülasyo­nu için arka tarafta havalandır­ma ve 142 litrelik geniş buzdolabı öne çıkanlar arasında. Sabitleyic­ili modern şasi, otomatik fren ayarlayıcı, sert hava koşulların­a karşı CTP çatı, sert destek bölgeleri ve tekerlek gürültüsün­ü en aza indiren izolasyon diğer kullanışlı detayları.

Bu model, sadece yaz tatilleri için değil aksiyon ve adrenalin dolu soğuk havalar için de ideal. Detaylı bilgi için: www.buerstner.com

➤ Bailey Unicorn Black Edition

Harekete her an hazır ve kusursuz ‘bir ev’ arıyorsanı­z Bailey Unicorn Black Edition doğru seçim. İngiltere’de üretilen bu süper-sofistike karavan, 4 kişilik bir aile için iideal konforu vadediyor. Üstelik teknolojik çözümleriy­le de göz dolduruyor. Örneğin Entegre davetsiz misafir alarmı Tracker Retrieve ile geliyor. Bir nevi kapı-pencere alarmı olan çözüm, daha güvenli yolculuk ve konaklamay­ı beraberind­e getiriyor. Diğer öne çıkan inovasyonu 100 watt gücünde güneş paneline sahip olması. Truma marka panel, yolculuğun­uz boyunca ihtiyaç duyacağını­z elektrik enerjisini sağlıyor. Böylelikle klasik akü harcamalar­ını da kısmış oluyorsunu­z. Harici uydu alıcısı, merkezi ısıtmasoğu­tma sistemi, fırın, elektrikli ocak ve elbette

barbekü partilerin­iz için kombine ızgarası da mevcut. Okaliptus ağacından mobilyalar ve 190 litre hacimli kule tipi buzdolabı da cabası. Detaylı bilgi için: www.baileyofbr­istol.co.uk ➤ Legend Caravans Tycoon Lüksün çizgisini en yükseğe taşıyan bu çarpıcı alternatif, sınıfının en iyilerinde­n. Slider, uygun fiyatlı olmasıyla da şaşırtıyor. Çığır açan özellikler­inin yanında sağlamlığı ve tasarımıyl­a da göz dolduran model, Avustralya’da üretiliyor.

En yeni CNC teknolojis­i ile üretilen modelde alüminyum çerçeve ve alüminyum kompozit duvarlar öne çıkıyor. Güneş panelinin yanında lityum pillerle geliyor. Ek olarak dörtlü kilide sahip ana kapılar, Alko marka elektronik denge kontrolü özellikler­i de sunuyor. Isıtmalı havlu rayları gibi inceliğe sahip küçük ekstralar da içeriyor.

‘5 değil, 6 yıldızlı bu lüks karavan’, aynı zamanda teknolojik özellikler­iyle beklentile­ri karşılamay­ı biliyor. 55 inç Smart TV, mobil kablosuz şarj cihazları, stereo ses sistemi ile dikkat çekiyor. Detaylı bilgi için: www.legendcara­vans.com.au

➤ OPUS OP15 Hybrid Caravan

OPUS OP15 arazi tipi karavan hem zorlu koşullar için ideal hem de lüks. Adından da anlaşılaca­ğı gibi bir pop-up çatı, bir iç duş ve tuvalet, büyük boy yatak içeriyor. Dışarıya doğru açılan sosyalleşm­e çözümleri ile öne çıkıyor. Kafe ve yemek odası, deri koltuklar, sürgülü mutfak, çekmeceli buzdolabı, ayrı duş-WC, TV, 2 dahili ve 2 harici hoparlöre sahip stereo ses sistemi konfora dair akla ilk gelenler. LED iç aydınlatma­sı, klima, dayanıklı süspansiyo­nlar, arazi lastikleri, galvanizli şasi gibi kendisini ferah bir tank haline dönüştüren detaylar da sunuyor. Detaylı bilgi için: www.opuscamper.com

➤ New Age Caravans

Oz Classic Range Çok daha klasik ve mütevazı bir modelle tan tanışmaya ne dersiniz? New Age Caravans tar tarafından üretilen model, temelde mutfak, yemek-dinlenme ye alanı, yatak, WC-duş alanlarını küçük alanda sunuyor. Duvardaki LED TV, mikrodalga fırın ve buzdolabı gibi temel öğeleri de genel itibarıyla şık bir dizayna entegre halde sağlıyor. Lüks değil ama konforlu ve zarif bir karavan özetle. Detaylı D bilgi için: www.newagecara­vans.com w

 ??  ?? 18
18
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Karavan tutkusu, karavan yolculuğu… Özgürlüğü tatmak için güzel bir seçim. Belki siz de karavan yolculuğun­u deneyimler­siniz.
Karavan tutkusu, karavan yolculuğu… Özgürlüğü tatmak için güzel bir seçim. Belki siz de karavan yolculuğun­u deneyimler­siniz.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye