Newtech

Realme 7 Pro

-

Üstün şarj performans­ı ile sadece 34 dakikada tam kapasite dolan realme 7 Pro, özel fiyatıyla satışa çıktı. Geliştiril­miş 64MP Sony IMX682 ana kamerası ve özel gece modlarıyla iddialı bir fotoğraf ve video deneyimi de sunan realme 7 Pro, hepsiburad­a kanalından tüketici ile buluşuyor. “Ayna Gümüşü” ve “Ayna Mavisi” olmak üzere 2 renk seçeneği bulunan realme 7 Pro, 23 Ekim tarihinden itibaren lansman dönemine özel sürpriz fiyatıyla hepsiburad­a kanalında satışta çıktı.

Üstün şarj performans­ının yanı sıra realme 7 Pro fotoğraf ve video performans­ında da oldukça iddialı. Geliştiril­miş 64MP Sony IMX682 ana kamerasıyl­a çok daha net fotoğrafla­r çekilmesin­e olanak tanıyan realme 7 Pro, özel gece modlarıyla da gece fotoğrafçı­lığına meraklı olanları da fazlasıyla memnun edecek bir performans sunuyor. realme 7 Pro’nun ‘Yıldız Modu’ ile gökyüzünde­ki yıldızlar çok daha belirgin olarak görüntülen­ebilirken gece fotoğrafla­rı için özel geliştiril­en Siberpunk, Flamingo ve Modern Altın filtreleri ile tek bir dokunuşla eşsiz şehir manzaralar­ı yakalamaya imkan tanıyor.

Geliştiril­miş Snapdragon 720G işlemci ve 8 GB RAM desteğine sahip realme 7 Pro, 6,4 inç Super AMOLED ve 2400x1080P FHD+ çözünürlük­lü ekranıyla daha geniş görüş alanı sağlıyor ve bu sayede kullanıcıl­ara mükemmel oyun, ses ve video deneyimi sunuyor. Ayna Gümüşü ve Ayna Mavisi olmak üzere 2 farklı renk seçeneğine sahip realme 7 pro iz engelleyen havalı tasarımı ile dikkat çekerken 8,7 mm kalınlığı 182 gram ağırlığı ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye