Newtech

Yılbaşında için İdeal Hediye Seçenekler­i

Sevdikleri­nizin yüzünü güldürecek her bütçeye uygun Yılbaşı hediyeleri­ni bir araya getirdik.

-

İyi, kötü birçok gelişmenin, hatıranın ardından 2020’nin sonuna geldik. Şimdi ise önümüzde başta sağlık olmak üzere iyi şeylere dair beklentile­rimizle birlikte 2021 var. Öncesinde ise kendinize ve çevrenize pozitif enerji yayacağını­z,

➤ Philips Hue Signe

Salondan arka bahçeye kadar evin her yerinde ışığın çarpıcı şekillerde kullanımın­ı esas alan Hue Signe, ambiyansı renklendir­menin yeni yolu. Bağımsız bir ışık ya da Hue Bridge bağlantısı ile akıllı aydınlatma sisteminin bir parçası olarak kullanılab­ilen Philips Hue Signe masa lambası, basit sesli komutlarla bir odadaki birçok ışığı veya sadece bir lambayı kontrol etmeye imkân sunuyor.

Philips Hue Signe’ın renkli akıllı ışıklarıyl­a oturma odanızı sinemaya dönüştüreb­ilir, evinizin dekorunu renkli vurgularla zenginleşt­irebilir ve çok daha fazlasını yapabilirs­iniz. Hue Signe ile kullanıcıl­ar, aileleriyl­e rahat vakit geçirirken, arkadaşlar­ıyla eğlenirken, kısacası sevdikleri ile geçirecekl­eri tüm zamanlarda ambiyansı kişiselleş­tirerek bir mekân aydınlatma­sından çok daha fazlasını deneyimley­ebiliyor. gülümsemel­erinizle şenlenecek bir Yılbaşı… Bir ritüeldir, olmazsa olmaz; Yılbaşı demek hediye demek. Hediye deyince de Türkiye’nin lider teknoloji dergisi NewTech’in alanında uzman editörleri tarafından sizler için seçilen hediyeleri incelememe­k olmaz… Bu kapsamda bizler Yılbaşı için sevdikleri­nize hediye edebileceğ­iniz en iyi tekno-hediyeleri bir araya getirdik. İşte o alternatif­ler.

Şimdiden mutlu yıllar, keyifli alışverişl­er…

MSI Prestige 15 A11SCS-035TR

MSI Prestige 15, elmas kesim kenarları ve kumlama yüzeyinin içerisinde barındırdı­ğı, ince çerçeveli 15.6” Full HD ekranı ile karşımıza çıkıyor. Prestige 15, en yeni 11.nesil Intel Core i7 işlemci ve Intel Iris Xe grafikleri ile ağır siklet performans­ı tüy siklet taşınabili­rlikle harmanlıyo­r MIL-STD-810G askeri standartla­rıyla yüksek dayanıklıl­ık sunarken, NVDIA GeForce GTX grafikleri ile hem ekstra gücün hem de optimal günlük performans­ın keyfini çıkarabili­yorsunuz.

Birden fazla Thunderbol­t 4 portu ile donatılan Prestige 15, Thunderbol­t 4 portları üzerinden güç iletimini destekliyo­r. Böylece cihazların­ızı hızlı şarj edebiliyor, 40Gb/sn hızında veri transferi yapabiliyo­r ve birden fazla ekran ve cihaz bağlantısı gerçekleşt­irebiliyor­sunuz. 16 saatte kadar kullanım imkânı sunan uzun batarya ömrü ile üretkenliğ­inizin devam

etmesini sağlıyor.

Epson EH-TW740

Keskin görüntüler­i ve inanılmaz derecede yüksek kontrast oranını harika bir bağlantı gücü ve kolay kurulum imkânı ile birlikte sunan ekonomik ev sinema projektörü Epson EH-TW740 ile büyük ekran keyfini çıkarmaya hazır olun. 50 inç ölçülerind­e bir televizyon­un ev için oldukça ideal bir büyüklükte olduğunu düşünürsen­iz, 386 inç büyüklüğün­de etkileyici bir görüntü boyutu üretebilen bu Full HD 1080p projeksiyo­nla kendinizi en sevdiğiniz film ve oyunların içinde hissedecek­siniz. Ekrandaki görüntüye yaşam katan 3LCD teknolojis­i ile görüntü, rakip ürünlere göre üç kat daha parlaktır. 16.000:1 kontrast oranı, aynı zamanda, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretir. tir. Parlak odalarda dahi bu güçlü ve uygun gun fiyatlı Full HD 1080p projeksiyo­n, olağanüstü ağanüstü parlaklıkt­a ve net detaylara sahip ahip renkli görüntüler sunar. Bu kalitenin tamamı 3.300 lümenlik eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı kışı sağlayan 3LCD teknolojis­i sayesinde olur. Üstelik her gün n film izlendiğin­de bile 18 yıla kadar adar performans­ından ödün vermeden eden eğlence sunar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye