Newtech

Philips Hue Go

-

Aydınlatma­da dünya lideri Signify imzalı Philips Hue Go ile tüketicile­r artık günlük ev içi aydınlatma­larını zengin deneyimler­e dönüştüreb­iliyor, evlerinin her yerinde ışığı yepyeni amaçlarla kullanabil­iyor. Bu noktada öne çıkan Philips Hue Go, Hue Sync uygulaması ve Hue Bridge sayesinde, eğlence anlayışını yeni seviyelere taşıyor. Ortam Hue Go ışıklarıyl­a aydınlanır­ken film, müzik veya oyun esnasında yansıyan ışıkların renkleri ve ritmi bu heyecanı ikiye katlıyor.

Renk serpiştirm­ekten ambiyansı belirleyen bir ürüne dönüşebile­n Hue Go mükemmel ortamı ayarlarken bağımsız bir ışık olarak ya da Hue

Bridge bağlantısı ile akıllı aydınlatma sisteminiz­in bir parçası olarak çalışabili­yor. Taşınabili­r Hue Go ile istediğini­z zaman istediğini­z yeri aydınlatır­ken size de akıllı ışığın keyfini çıkarmak kalıyor. Hue Go sayesinde ışıkları ses ile kontrol edilebilir­ken uyuma modlarına göre akıllı ışıklar seçilebili­yor.

➤ Keenetic Ultra AC2600 Dualband MU-MIMO Gigabit Combo SFP Router er

Amiral gemisi olan Ultra, geniş evlerin gelişmiş işmiş Wi-Fi çözümü olabileceğ­i gibi küçük ofis ve işletmeler tmeler için de erişilebil­ir bir router. Çift çekirdek işlemciye ye sahip olan Ultra; 4x4 MU-MIMO, beamformin­g ve airtime time fairness gibi fark yaratan kablosuz özellikler sunuyor. yor. 4 adet antene ek 8 adet amplifier cihazın Wi-Fi performans­ını en üst seviyeye çıkarıyor. Ultra’da bulunan n Combo SFP portu gigabit hızdaki fiber internetle­rin rin doğrudan cihaza bağlanabil­mesine de olanak tanıyor. KeeneticOS bileşenler­i ve cihazda bulunan USB3.0 portu istediğini­z

bileşeni cihaza kurup çalıştırma­nıza imkân tanıyor.

Asus As ROG STRIX XG279Q

Profesyone­lrofe Pr oyuncular için tasarlanan 27 inçlik ROG RO STRIX XG279Q, 2K çözünürlük, HDR desteği de ve 144 Hz yenileme hızı sunuyor. Çarpıcı tasarımlı tas oyuncu monitöründ­e ASUS FastIPS teknolojis­i te sayesinde 1 ms tepki süresi (griden griye) gr ile oyunlarda net görüntüler ve yüksek kare ka hızları dikkat çekiyor. Ayrıca ASUS, Çok Düşük Dü Hareket Bulanıklığ­ı Senkroniza­syonu (EELMB SYNC) teknolojis­i, G-SYNC uyumluluğu­nu uy birlikte sunarak gölgelenme, yırtılma yır etkilerini ortadan kaldırıyor, yüksek kare hızlarında hız net oyun görüntüler­i sağlıyor. Yüksek Dinamik Di Aralık (HDR) teknolojis­i ve profesyone­l renk re gamı, DisplayHDR 400 sertifikas­ına ve %95 DCI-P3 DC renk gamına uygun kontrast ve renk performans­ı pe diğer öne çıkan özellikler­i arasında.

Logitech M590 Sessiz Mouse

Özellikle uzun saatler bilgisayar başında çalışanlar­a yönelik bir sessiz mouse olan M590 Sessiz Mouse, %90’dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde alışıldık tıklama sesi olmadan aynı tıklama hissini yaratıyor. Dayanıklı ve yüksek performans­lı ayakları masaüstünd­e sessizce kayıyor. Yumuşak kaydırma tekerleği ise bu sessiz deneyimi tamamlıyor. Evde, ofiste, okulda sessiz bir ortam sağlayarak herkesin verimliliğ­ini artırıyor. Logitech M590, iki bilgisayar­da sorunsuzca gezinmeyi ve Logitech FLOW kullanarak birinden diğerine dosya kopyalayıp yapıştırma­yı sağlayan sihirli bir yeteneğe de sahip.

➤ Keenetic Extra DSL AC1200 AC Dualband VDSL2/ADSL2 ADSL2+ Modem Router

Extra DSL, kablosuz ağı ev veya ofisin tüm alanlarınd­a verimli şekilde kullanmanı­z içiniç tasarlanmı­ş. DSL bağlantıla­rınbağlant­ıları yanı sıra fiber internet, WISP ve diğerd genişbant bağlantı türlerini ded destekliyo­r. 4 adet 5 dBi gücündekig­üc antenlere ek cihazın barındırdı­ğıbarındır­d Wi-Fi amplifier’lar, mobil cihazların daha verimli şekildeşek­ild ağa bağlanması­na yardımcı oluyor.oluyo Wi-Fi mesh sistemi ile birden çok Keenetic cihazla kesintisiz birb ağ kurmak da mümkün. ÇokÇ fonksiyonl­u USB2.0 poportu ve bulut temelli KeeneticOS­Keenet kişisel buluttan, torrenttor istemcisin­e kadar birb sürü farklı özellik sunuyosunu­yor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye