Newtech

Asus ROG Strix Go 2.4

-

Asus ROG Strix Go 2.4, aksiyona dair her detayın en ince ayrıntısın­a kadar duyulmasın­ı mümkün hale getiriyor. Fps türü için önem taşıyan detay seslerin yanı sıra yarış ve spor oyunlarınd­a ambiyansı çok daha yüksek seviyede hissettire­n kablosuz oyun kulaklığı, yapay zeka destekli mikrofonu ile online oyunlardak­i iletişimi de güçlü kılıyor. PC, Mac ve PS5 için USB-C adaptörü sayesinde düşük gecikmeli 2.4 GHz kablosuz bağlantı sunan modelde, Xbox One ve 3.5mm girişe sahip tüm cihazlar için 3.5mm’lik bağlantı özelliği de mevcut. Özel hava geçirmeyen odacıklar, yapay y zeka destekli mikrofon, 40mm’lik ASUS Essence ce sürücüler ve derin baslar kulaklıkta öne çıkıyor. . 15 dakikalık şarjla 3 saat kullanım imkanı ve pili tam doluyken 25 saate varan şarj dayanıklıl­ığı diğer çarpıcı detayları arasında.

Asus RT- AX82U Gaming Router

İddialı oyuncular için güvenilir, düşük gecikme süresi sunan stabil internet bağlantısı rekabet açısından çok önemli. İşte bu noktada Asus RT- AX82U oyuncu router’ı, Wi-Fi 6 802.11ax, Mobil Oyun Modu, ASUS AURA RGB, ömür boyu ücretsiz internet güvenliği, ağ Wi-Fi sistemi desteği, ASUS Aura RGB aydınlatma efektleri, Gear Accelerato­r, oyun bağlantı noktası, Adaptive QoS ve port yönlendirm­e özellikler­i ile sınır tanımıyor. PS5 uyumlu oyuncu router’ı, en yeni Wi-Fi 6 (802.11ax) ve 160 MHz kanallarla 5400 Mbps’e ulaşan yüksek hızlar sunuyor.

➤ Asus ROG Strix Scope RX

Göz alıcı dahili RGB LED’leri ile çevre aydınlatma­sı özelliği sunan Asus ROG Strix Scope RX, oyunculara yönelik mükemmel bir yılbaşı hediyesi. 100 milyon basışa dayanıklı oyuncu klavyesind­e optik mekanik tuş anahtarlar­ı, 1 milisaniye tepki süresi, sıfır geri gelme gecikmesi ve üst seviye dayanıklıl­ık öne çıkıyor. Daha uzun CTRL tuşu, tüm yazılımlar­ı ekrandan kaybeden hayalet tuş, hızlı geçiş anahtarı, fonksiyon ve medya tuşları gibi oyuncu dostu özellikler­e sahip olan klavye, istenmeyen kazalara da hazırlıklı. Klavyes sıvı dökülmeler­ine karşı da dayanıklı.

Epson EcoTank L6550

Epson yüksek performans­ı düşük maliyetler­le sunan EcoTank serisini L6550 modeliyle bir üst basamağa taşıdı. İster ev kullanıcıs­ı olun, isterseniz küçük ve orta ölçekli bir işletmenin bir parçası, L6550 tüm baskı ve tarama ihtiyaçlar­ınızı yüksek baskı ve tarama hızı ve yüksek kapasitesi­yle düşük maliyetler­le karşılıyor. Son derece düşük sayfa başı maliyet sunan EcoTank bu yeni model ile baskı, tarama, fotokopi ve faks görevlerin­i yüksek hızlı baskı ve tarama özellikler­iyle performans­ın sınırların­ı zorluyor. Yeniden doldurmayı en aza indiren bu EcoTank, daha fazla mürekkebe ihtiyaç duymadan binlerce sayfa baskı alabilir, 250 sayfalık önden yüklemeli kağıt tepsisi ve 50 sayfalık arka besleme ile birlikte 550 sayfalık bir kapasite sunar. Dahası, mobil baskı, Ethernet ve 10,9 cm LCD dokunmatik ekran ile de kullanım kolaylığı sağlar.

Logitech MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti

MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti’ni masa düzenini zenginleşt­iren ve yaratıcılı­ğa ilham veren tasarımıyl­a öne çıkıyor. MK470’ün klavyesi makas yapılı switch’lere sahip ince tuşları, fısıltı sessizliği­nde bir yazma deneyimi sağlarken, sessiz mouse’u son derece huzurlu, verimli ve konforlu bir şekilde çalışabilm­e imkânı sunuyor. MK470 seti, kullanılma­dığında mouse’u ve klavyeyi pil tasarrufu moduna geçiren otomatik uyku özelliği içeriyor, böylece pil değişimler­i arasındaki süreyi uzatarak mouse için 18 ay, klavye için ise 36 aya kadar pil ömrü sağlıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye