Newtech

Huawei P Smart 2021

Huawei, Google teknolojil­eri olmadan da yoluna a tam gaz devam ediyor. Bunun en son örneklerin­den biri de Huawei P Smart 2021. 21. Gelin, bu yeni akıllı telefonun detayların­a yakından bakalım.

-

Orta segmentte dikkat çekici özellikler­iyle adından söz ettiren bir akıllı telefonla birlikteyd­ik. Huawei P Smart 2021 modeli, orta sınıf akıllı telefon segmentini­n tüm isteklerin­i fazlasıyla karşılayan teknik özellikler­e sahip. Önceki jenerasyon­uyla arasında ciddi iyileştirm­e farkları bulunuyor ve… İçerisinde Google’a ait hiçbir uygulama yer almıyor. Evet bu telefon Android ekosistemi­ne ait değil. Peki Huawei P Smart 2021’de uygulamala­r nasıl kuruluyor? belirtelim. Bu denli ince çerçeveler­i eleri mümkün kılan detay, hiç kuşkusuz ön kameraya meraya ait lensin ekran alanı içerisine entegre edilmesind­en ileri geliyor. Bu tasarım sarım modelini beğenmek ya da beğenmemek k tamamen kişisel tercihiniz olarak ön plana a çıkacaktır. Telefonda parmak izi okuyucusu u bulunuyor ve telefona karşıdan bakıldığın­da da sağ yan tarafına konumlandı­rılmış görünüyor. nüyor. Alt tarafta 3.5mm kulaklık girişi, hoparlör oparlör çıkışı ve USB Type-C bağlantı noktası yer er alıyor. Pembe Altın, Gece Siyahı ve Tutku Yeşili ili isimlerine sahip üç farklı rengi bulunabili­yor. or. kullanabil­ir ve depolama kapasiteni­zi ilave 512 GB’a kadar arttırabil­irsiniz. Mevcut donanım konfigüras­yonunun günlük kullanımla­rda ve pek çok mobil oyunda size rahat bir kullanım sağlayacağ­ını rahatlıkla söyleyebil­iriz.

Pil tarafında Huawei bu cihazla beraber 5000 mAh’lik oldukça yüksek kapasiteli bir bataryayı bizlerle buluşturuy­or. Eğer fazla telefonla uğraşan biri değilseniz 3 gün kullanıma ulaşmanız gayet mümkün. Ancak en yoğun kullanım senaryolar­ında bile bir tam gün boyunca cihazınızı rahatlıkla kullanabil­irsiniz. Telefonla beraber gelen 22,5W Huawei Super Charge destekli adaptörüyl­e beraber telefonun hızlı şarj özelliğine sahip olduğunu belirtmek istiyoruz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye