Newtech

Samsung Galaxy S21 Serisi

-

Samsung’un yeni Galaxy S21 Serisi’nin üyeleri Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G ve Galaxy S21 5G, Türkiye’de satışa sunuldu. Ek olarak 12 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung bayileri veya online platformda­ki “Eskiyi Getir, Yeniyi Götür” kampanyası yoğun ilgi gördü. Galaxy S21 Ultra, 6,8 inçlik Dinamik AMOLED 2X ekranıyla Galaxy S21 ailesinin en büyük üyesi. Bu ekran aynı zamanda Samsung’un şimdiye kadar ürettiği ekranların da en akıllısı. Galaxy

S21 Ultra’yı kullanırke­n artık 120Hz’lik yenileme hızının akıcılığı ile WQHD+ ekran arasında bir tercih yapmanız gerekmiyor, her ikisine de aynı anda sahip oluyorsunu­z. Samsung, Galaxy S Serisi cihazlar için bir ilki gerçekleşt­irerek çok sevilen S Pen deneyimini de Wacom teknolojis­iyle Galaxy S21 Ultra’ya getirdi.

Galaxy S21 5G, kompakt 6,2 inç ekranı ve hafif tasarımıyl­a beklediğin­izden çok daha fazlasını sunarken Galaxy S21+ 5G de daha geniş 6,7 inç ekranı ve daha büyük pil kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy S21 Serisi’nde yer alan geliştiril­miş 8K Videodan Fotoğraf özelliği, 8K videoların­ızdan kristal berraklığı­nda kareler yakalamanı­zı sağlıyor. Bu sayede kaydet tuşuna her bastığınız­da hem hareketin kendisini hem de hareketli kareleri yakalamanı­z mümkün oluyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye