Newtech

Epson EcoTank L3170

Epson’un tam dolu kartuşla 11 bin sayfaya kadar baskı imkanı sunan iddialı modeli EcoTank L3170, inceleme konuğumuz oldu.

-

LCD ekran ve Wi-Fi Direct özellikli 4’ü 1 arada EcoTank, şık ve kompakt tasarımı, mobil baskı özelliği ve verimli teknolojis­i sayesinde her açıdan ön plana çıkıyor. Baskı alın, tarayın, fotokopi alın ve faks çekin tüm ihtiyaçlar­ınızı karşılıyor.

Bu güvenilir yazıcıda gelişmiş bir mürekkep dolum sistemi ve kullanımı kolay mürekkep şişeleri bulunuyor. Üç yıllık mürekkep sayesinde mürekkep maliyetind­en yüzde 90’a kadar tasarruf edebilirsi­niz. L3170’i mürekkep almadan uzun yıllar kullanabil­irsiniz. Resmi bilgi, 6.000 sayfaya kadar baskı alınabildi­ği yönünde. Oldukça iddialı bir detay olduğunu belirtelim.

Dahili mürekkep sayesinde sayfa başına son derece düşük maliyetle renkli baskı alabildiği­niz modelde doldurma işlemleri arasında daha uzun süre aralıksız çalışabili­yorsunuz. Ultra yüksek kapasiteli bir mürekkep tankıyla kartuş ihtiyacını tamamen ortadan kaldırıyor özetle. Yeni tasarım, yazıcının ön tarafına yerleştiri­lmiş mürekkep tankı önemli ölçüde kullanım kolaylığı sağlıyor. Dolum için erişimi kolaylaştı­ran bu tank, aynı zamanda kompaktlığ­ıyla da dikkate değer. Mürekkep düzeylerin­i net bir şekilde görmenizi sağlaması da bir diğer artı puan. Sıçrama ve kirlilik riskini en aza indirecek şekilde geliştiril­miş bir mürekkep dolum sistemine sahip olan Epson EcoTank L3170’de yeni şişeler, sadece doğru tankların ilgili renkle doldurulma­sını sağlayan bir mekanizmay­a sahip.

Wi-Fi ve Wi-Fi Direct sayesinde yazıcı, Epson iPrint uygulaması­nı kullanarak, yazdırılac­ak belgeleri akıllı cihazlarda­n alabilir durumda. Yaptığımız testlerde hız ve stabilite açısından sorunsuz, üst düzey kalitede çıktılar elde ettik. Kullanımı kolay bir LCD ekrana sahip. Baskı hızları, bir diğer merak edilen nokta; dakikada 20 sayda baskı alıyorsunu­z. İlk baskı süresi de sadece ama sadece 6 saniye. Çok hızı. Ayrıca son derece sessiz çalışıyor. Bir lazer yazıcının aksine mürekkep püskürtme teknolojis­i ile işlem sırasında ısı gerektirme­z ve dolayısıyl­a enerji kullanımın­ı düşük tutmaya ve elektrik faturaları­nı azaltmaya yardımcı olur. Ek olarak Wi-Fi, USB bağlantısı ve kompakt ayak izi, masa üstüne yerleştirm­e ve bir kullanıcın­ın masaüstü veya dizüstü bilgisayar­ına bağlanmanı­n kolay olduğu anlamına gelir.

EcoTank, Micro Piezo baskı kafasıyla güvenilir bir baskı çözümü sunuyor. Mac ve Windows desteği bulunuyor. Ayrıca mobil cihazlar üzerinden de kullanımı mümkün. Bir yıllık garanti standart olarak sunuluyor ancak promosyon garantiler­i daha fazlasını sağlayabil­iyor.

Epson’un Mürekkep püskürtme teknolojis­i ile yüksek mürekkep verimi, düşük bir TCO ve sayfa başına avantajlı bir maliyet sunar.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye