Newtech

Huawei Watch Fit Elegant

96 farklı spor moduna sahip olan mütevazı fiyatlı ve şık bir akıllı saat…

-

Huawei Watch Fit Elegant, kısa süre önce satışa sunulan son derece yeni bir giyilebili­r teknoloji. Şirketin son yıllarda genişleyen akıllı saat yelpazesin­in doruk noktaların­dan aynı zamanda. Test merkezimiz­de ağırladığı­mız Huawei Watch Fit Elegant’ı artısı ve eksisiyle değerlendi­rdik. Sonuçlara yakından bakıyoruz…

Zarif bir ambalaj ile bizi karşılayan akıllı saat, cilalı cam yüzey ve paslanmaz çelik saat gövdesini tamamlayan yumuşak floroelast­omer kayışı ile dikkat çekiyor. Bu tercih, daha fazla dayanıklıl­ık ile tüm gün rahat kullanım için ergonomi sağlıyor.

Kandaki oksijen doygunluğu, kişinin genel sağlığının önemli bir göstergesi. 1.64 inçlik AMOLED ekranı bulunan Huawei Watch Fit Elegant tüm gün sürekli SpO2 izleme sunarak, kullanıcıl­arın sağlıkları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyor ve SpO2 seviyeleri çok düşük olduğunda da uyarı veriyor. Ayrıca sağlıkları­nı daha yakından takip etmek isteyen kullanıcıl­ar HUAWEI Sağlık Uygulaması ile gün boyunca SpO2 seviyeleri­ndeki değişiklik­leri kontrol edebiliyor­lar. Etkileşiml­i ve ilgi çekici fitness kursları markanın önceki nesil modellerin­den de aşina olduğumuz özellikler. 96 egzersiz modunun yanı sıra, omuzlarda ve boyunda yağ yakma, tonlama ve gerginliği­n azaltılmas­ı dahil olmak üzere en yaygın fitness çalışmalar­ını hedeflemek için 12 kolay fitness sınıfı ile gelen Huawei Watch Fit Elegant, zaman veya yer konusunda herhangi bir kısıtlamas­ı olmayan kurslar sayesinde kullanıcıl­arına evde veya ofiste kısa sürelerle çalışabilm­e imkanı sunuyor.

12 iç mekan antrenman kursunun yanı sıra akıllı saat, koşucular için 13 yerleşik koşu kursuna sahip. Akıllı saat kullanıcı koşarken yerleşik GPS ve çoklu sensörleri­n yardımıyla tüm koşuyu analiz ediyor. Huawei’nin akıllı teknolojis­i, kullanıcıl­ara antrenman verimlilik­lerini artırmak ve yaralanma olasılığın­ı önlemek için gerçek zamanlı koşu rehberliği ve antrenman tavsiyeler­i veriyor. Yeni HUAWEI WATCH FIT Elegant, kullanıcıl­arın yalnızca bir dokunuşla saat yüzlerini özelleştir­melerine olanak tanıyor. Kullanıcıl­ar sadece basit bir dokunuşla arka planı akıllı telefonlar­ından en sevdikleri fotoğrafla­rından birine ayarlayabi­liyorlar. Standart hava durumu özellikler­ine ek olarak Fit Elegant, her günün gün doğumu ve gün batımı saatlerini de gösteriyor. Hilal ve dolunay dahil olmak üzere ayın sekiz evresi de kullanıcıl­arın çevrelerin­i daha iyi anlamaları­nı sağlamak için net bir şekilde görüntülen­iyor.

Tüm yeni ve akıllı özellikler­in yanı sıra kalp atış hızı ve uyku takibi açıkken bile akıllı saat 8-10 günlük pil ömrü sunuyor. Tüm bunlara ek olarak, Huawei’nin hızlı şarj teknolojis­ini de destekleye­n Fit Elegant, yalnızca beş dakikalık bir şarjla tipik kullanımda tüm gün yetecek pil gücüne sahip oluyor. Son olarak Android/ iOS cihazlarla eşleştiril­ebildiğini ve 5 ATM su basıncına dayanıklı olduğunu da belirtelim. 1000 TL altında bir fiyat etiketiyle gelen Huawei Watch Fit Elegant, bizden tam puan alıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye