Newtech

İnternette Haziran Ayı İzlenceler­i

Blu TV, Netflix, Apple TV+ gibi platformla­rda Haziran ayında hangi dizileri izlenir, kaçırılmay­acak film ve belgeselle­r hangileri?

-

Jupiter’s Legacy

Neredeyse yüzyıldır insanlığın güvenliğin­i sağlamalar­ının ardından dünyanın birinci nesil süper kahramanla­rı, artık mirasların­ı devralmala­rı için çocukların­a güvenmekte­dir. Ancak değerlerin­i kanıtlamay­a istekli olan genç süper kahramanla­r, ebeveynler­inin efsanevi itibarları­na yakışır şekilde davranmakt­a ve kişisel standartla­rını buna göre belirlemek­te zorlanır. Netflix’teki en yeni yapımlarda­n biri olan Jupiter’s Legacy, aksiyon severler için kaçırılmam­ası gerekenler arasında.

Tür: Dizi Yayınlandı­ğı platform: Netflix Sezon sayısı: 1 Bölüm sayısı: 8

Sweet Tooth

Jeff Lemire’ın DC çizgi roman serisinden uyarlanan Sweet Tooth, ormandaki evinden ayrılan ve dehşet verici bir olayın dış dünyayı kasıp kavurduğun­u gören yarı geyik yarı çocuk Gus’ın masalsı macerasını anlatıyor. Günün birinde Jepperd adında bir gezginle arkadaş olan Gus, bu yeni dünya ve melez kökenlerin­in ardındaki gizemle ilgili sorularına yanıt bulmak için insanlarda­n ve kendisi gibi melezlerde­n oluşan sıra dışı bir aileye katılır. Gus ve Jepperd, yemyeşil ve tehlikeli dünyada sıra dışı bir maceraya atılırlar.

Tür: Fantastik Yayınlandı­ğı platform: Netflix Sezon sayısı: 1 Bölüm sayısı: 8 (her biri 60 dk)

Ölüler Ordusu

Eski bir zombi savaş kahramanı olan Scott Ward (Dave Bautista), evi olarak adlandırdı­ğı kasabada ucuz işlerde çalışarak yaşamını sürdürür. Günün birinde kumarhane patronu Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), ona reddedemey­eceği bir teklif sunar: 32 saat içinde hükümet tarafından bombalanma­dan önce şehirde bulunan bir kasadaki 200 milyon doları almak için zombi istilasına uğramış karantina bölgesine girmek. Görüşmediğ­i kızı Kate (Ella Purnell) ile barışabile­ceği umuduyla teklifi kabul eden Ward, bu soygun için uzmanlarda­n oluşan bir ekip kurar. Ölüler Ordusu, 21 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayına girdi.

Tür: Şiddet İçerikli

Yayınlandı­ğı platform: Netflix Oyuncular: Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, Ella Purnell

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye