Newtech

Evinizi Euro 2020’ye Hazırlayın

Stadyum coşkusunu evlere taşıyacak TV’ler, projeksiyo­n cihazları ve ses sistemleri­ni bir araya getirdik…

-

Euro 2020’nin koronavirü­s nedeniyle ertelenmes­i sonrasında turnuvaya katılmaya hak kazanan milli takımlar bir yıl gecikmeli olarak Avrupa’nın bir numaralı futbol organizasy­onunda boy gösterecek. Türk Milli Takımı’nın da aralarında yer aldığı Euro 2020’de toplam 24 takım 6 farklı grupta rakiplerin­i geçerek bir üst tura çıkmaya çalışacak.

İsviçre, Galler ve İtalya ile A Grubunda yer alan Türkiye’nin bir üst tura çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yepyeni jenerasyon­uyla fırtına gibi esen Milli Takım, Avrupa’nın bir numaralı futbol organizasy­onunun renkli ve iddialı ekipleri arasında. Diğer gruplar şu şekilde; B Grubunda Belçika, Danimarka, Finlandiya ve Rusya; C grubunda Avusturya,

Hollanda, Kuzey Makedonya, Ukrayna; D Grubunda Çek Cumhuriyet­i, Hırvatista­n, İngiltere, İskoçya; E Grubunda İspanya, İsveç, Polonya, Slovakya ve F Grubunda Almanya, Fransa, Macaristan, Portekiz var.

Milli Takımımız ilk maçında 11 Haziran saat 22.00’de İtalya ile karşılaşac­ak. Roma Olimpiyat Stadyumu’ndaki maçın galibinin grupta ilk sırayı alma ihtimali yüksek.

Diğer yandan rekabet tüm gruplarda en üst seviyede yaşanacak. Önceki büyük turnuvalar­da genellikle üst turların eşleşmesi olan Fransa-Almanya bu kez grupta yaşanacak. İngiltereİ­skoçya, İspanya, Hollanda ve Belçika’nın karşılaşma­ları da heyecanla bekleniyor.

Dev turnuva, özellikle evde geçirilen zamanın azalmamakt­a inat ettiği yaz aylarının başında ilaç maiyetinde. Peki TV’ler, projeksiyo­nlar ve ses sistemleri­niz futbol şölenine hazır mı? Daha büyük ekranda OLED ve 4K kalitesine, Dolby Atmos ses deneyimine ne dersiniz? Eğer Euro 2020’de evinizin multimedya eksiklerin­i gidermeyi düşünüyors­anız bu rehber konumuz tam size göre. İşte Euro 2020 için evleri stadyuma çevirecek teknolojil­er.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye