NBE - Ozel Ek

SMS Makina, 16 ülkeye ihracat yapıyor

-

Türkiye’nin önde gelen ‘askılı konveyör’ makine ve ekipmanlar­ı üreticisi SMS Makina, yeni ürün çalışmalar­ıyla portföyünü genişletiy­or. İç pazar dışında ihracatta da büyümeyi sürdüren firmanın makineleri, beş kıtada 16 ülkede yer alıyor.

24 yıldır askılı konveyör ve makina sektöründe faaliyet gösterdikl­erinin bilgisini veren SMS Makina Genel Koordinatö­rü Serkan Baş, sanayinin birçok alanına hizmet verdikleri­ni belirtti. Başta endüstriye­l yaş ve toz boyahanele­rde yıkama, taşıma, nakil hatları olmak üzere birçok alanda müşteri talep ve ihtiyaçlar­ına cevap verdikleri­ni aktaran Baş, “Beyaz eşya ve yan sanayi, savunma, metal, çe- lik eşya, mobilya, elektrik, ısıtma-soğutma ana ve yan sanayine hizmet veriyoruz. SMS Makina olarak webb tipi ve kardan şaftlı askılı konveyör sistemleri zincir ve ekipmanlar­ını yüksek hassasiyet­le üretiyoruz. Hızlı ve güvenilir olma ile standartla­ra uygunluk açısından iddialıyız” şeklinde konuştu.

Yeniden yapılandır­dıkları servisleri ile kesintisiz hizmet verecekler­ini söyleyen Baş, pazar paylarını artırma hedefinde oldukların­ı belirtti. Genç ve dinamik bir ekibe sahip oldukların­ı aktaran Serkan Baş, “Vizyonumuz sürekli gelişim ve yenilik. Sektörümüz­de dünya markası olma hedefindey­iz. Bu hedef doğrultusu­nda gerek yeni ürün çalışmalar­ı, gerekse yatırımlar anlamında sürekli firmamızı büyütüyoru­z. 2013 yılında yeni yatırımlar­la kapasite artırımı yoluna gittik. Ürünlerimi­zde model çeşitliliğ­i yarattık. Şu anda aktarmalı sistemler ile power-free konveyörle­rin üretimi için proje aşamasının sonuna geldik. 2014 yılında projemiz hayata geçtiğinde, ülke ekonomisin­e olan katkımız artacak. Çünkü sektörde bu alanda bir dışa bağımlılık söz konusu. SMS Makina olarak bu dışa bağımlılığ­a son vereceğiz” açıklaması­nda bulundu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye